Начало Експерти Материали Попитай Оракула Форум Окултен портал Хороскоп
Occultportal - Окултен портал
 


Име:
E-mail:
Съобщение:
 
Консултирайте се с:
Атанас Велков
Атанас Велков
Окултен наблюдател
0888040420 Skype икона
Визитка >>
Руми Атанасова
Руми Атанасова
Окултен наблюдател
0034610637687 Skype икона
Визитка >>
 Eли Маринова
Eли Маринова
нумеролог
+359896530106 Skype икона
Визитка >>

Морален и Етичен кодекс на експертите, представени в Окултният портал


Ние сме екип от специалисти в областта на магията и окултните науки, обучени в български и чужди магически школи.

Нашите цели са:

1. Поставяне стабилна научна основа на магическите знания, посредством най-новите открития в областта на физиката, психологията и медицината;

2. Доказване реалното съществуване на магически знания, посредством честност, професионализъм и отговорност спрямо хората, с които работим.

3. По-професионална и коректна работа с клиентите;

4. Предоставяне на информация за магически услуги, посредством статии и отговори във форума ни и предоставянето на възможност за контакт с истински професионалисти, обучени за това.

 

По този начин ние полагаме основите на един друг облик на занаята на магьосниците, вещерите и баячките. Базиран на истинните и исконни ценности, в които сме обучавани от онези, които са предали знанието си на нас. И пред които сме се клели, получавайки тези тайнства. Знанията и ритуалите, които предлагаме са ни предадени от нашите предци и учители и са доказали ефективността си в практиката ни.

Ние вярваме, че...

Окултните техники са изключително силни и в тежки моменти носят силата да ни помогнат, защото са заложени в нашия ген.
Че, практикуването на тези знания изисква висок морал и всеки човек заслужава да получи нужната му подкрепа и да се направи всичко възможно да му се помогне.

Ако и вие вярвате в тези ценности и ако смятате, че имате дарба, то може да се видим и да обсъдим всичко. След което, ако имаме едни и същи разбирания ще се радваме да работим заедно.

 

Ако желаете да се включите в екипа, да помагате на хората и да съдействате за тяхното добруване, пишете ни на admin@occultportal.com или използвайте Контакт формата горе.
Включете в писмото си: име, телефон и E-mail за връзка, кратко описание на дарбата Ви, както и CV (автобиография). Екипът ни ще Ви отговори при първа възможност. Преди да ни пишете се уверете, че сте прочели МОРАЛНИЯТ И ЕТИЧЕН КОДЕКС НА ЕКСПЕРТИТЕ.
Екипът ни Ви очаква!

Сподели това във Facebook: Сподели във Фейсбук
 
Маг Наско
Occultportal © 2009-2018