Начало Експерти Материали Попитай Оракула Форум Окултен портал Хороскоп
Occultportal - Окултен портал
 


Име:
E-mail:
Съобщение:
 
Консултирайте се с:
Атанас Велков
Атанас Велков
Окултен наблюдател
0888040420 Skype икона
Визитка >>
Руми Атанасова
Руми Атанасова
Окултен наблюдател
0034610637687 Skype икона
Визитка >>
 Eли Маринова
Eли Маринова
нумеролог
+359896530106 Skype икона
Визитка >>
Весел хороскоп

Весел хороскоп

Публикувано от:

Шаман
Прегледана днес 1507 пъти

ОВЕН

ИзображениеНяма по-безстрашни от Овните! - казват те и пъчат си гърдите. Че са смели – никой не отрича - качество, което се обича! Някои са с усет, много знаят. Други - с “такт” по “нервите играят”. Лудо хвърлят се навред с рогата, даже с риск да си строшат главата. Те са храбри, славни в борбата - знаят да си защитят правата.
Артистични са, добре говорят. Властни са – не искат да се молят. Не червено честичко пресичат, правилата никак не обичат. Искат ли, света ще преобърнат 20-и век във 30-и ще превърнат. Характерно е, че са ревниви, горди, но добри, трудолюбиви. Не умеят никак да изчакват, но загубят ли – не се оплакват. Двата пола, знайте са инати - по това ще бъдат разпознати. От Везните те да се предпазват, че ги дебнат, гонят и наказват.

ТЕЛЕЦ

ИзображениеТуй животно, знайте, е опасно! За живота всичко му е ясно. То е избухливо, твърдоглаво, иска винаги да има право. Може да работи със години, за да има даже за роднини... Все размества и реформи прави, та долапи нови да постави. Със лукавия си нрав привлича и след големците много тича... То самичко прави си реклама, друг го хвали само с цел измама. Някои са мили и добрички, пият, пеят, ходят по женички. Да си хапват хубаво обичат и компанийките ги привличат. Не дай Боже да ги затъмните - ще ви станат доста черни дните: все ще лъжат, ще ви злепоставят и добро за вас не ще оставят! Черна котка им е Водолеят и пред него няма да успеят! Скорпионът много ги обича, но Телецът след Близнака тича!

БЛИЗНАЦИ

ИзображениеДайте книги за Близнака славен! Вечно той в науки е “удавен”... Любопитен – всичко да узнае - в тази слабост граници не знае! Той е комбинаторът опасен, всеки ход пределно му е ясен. Знайте, той е кавалер отличен, много умен, ловък и практичен. С него никой няма да скучае и неща различни ще узнае. Всички са големи дипломати, те блестят в диспути и в ...преврати! Много “тънко” ще ви изиграят и което искат, ще узнаят. Може днес за тях да сте царици, утре ще сте просто магарици. Тез мъже са трудно уязвими и на практика – неуловими. А жените – все ще обещават, но едва ли ще го изпълняват. Те родени са нетърпеливи – тъй ще бъдат, докато са живи. От Телеца много да се пазят! А Стрелците – в мат ще ги поставят!

РАК

ИзображениеРаците се мислят за юнаци, хитреци са, хич не са глупаци! Уж стеснителни, добри, тактични, всъщност – пресметливи са, практични. Някога със вас ще бъдат “мазни”, друг път – всичко много ще ги дразни, днес ще са засмени, приказливи, утре – мнителни и горделиви... Имате ли къщи, коли, вили – най-добре е да сте ги укрили, че “добрите” Раци най-обичат чуждите имоти да завличат. Ако могат, даже и държава ще заграбят те “за чест и слава”... Женят се понякога сто пъти, за да пипнат тлъстички имоти. В брака – чрез лъжите ще успеят. Винаги на чужди гръб живеят. Без скандали трудничко минават – туй е мярка – нищо да не дават... Раците не са добри съпрузи – мъж, жена – рога ще ви нахлузи. Козирогът лесно с тях се справя и на място бързо ги поставя.

ЛЪВ

ИзображениеЛъвовете са добре познати и навред в света докрай признати!
Те са благородни и учтиви, предани, добри и услужливи. В службата те винаги успяват,мъдро, справедливо управляват. Ала в къщи рядко се прибират /все компанийки си някъде намират/. Могат тъй да карат със години, влюбват се във смъртни и в “богини”. Щедри са и всичко ще ви дават, никога не ще ви изоставят,
но жените всичко ще ви вземат и хомот дори ще ви наденат. Искат власт, богатство, чест и слава, ала всеки Лъв не винаги успява или той, когато вече има – някой Лъв, по-силен, му го взима. Лъвовете гледат нависоко, но затъват някога дълбоко. И дори “удавен” - не признава – гордостта си много уважава! С Водолея да не си играят, че нещастието ще познаят!

ДЕВА

ИзображениеДевите са умни, разсъдливи, ту сърдити, ту добри, вежливи. Във живота хитро се нареждат, даже и роднините подреждат. Ще направят всекиму услуга, но в замяна...ще поискат друга!
Мъж ли е – той все анализира, “цаката” на всичко ще намира. Винаги ще прави точни сметки – за бензин, за дрехи, за подметки. Пипне ли в ръцете власт голяма – друг не ще я вземе – начин няма!... Ако е жена, е услужлива, принципна и доста паметлива. Като Пенелопа уж ще чака... Дева си е, но изневерява и съпруга ловко изиграва. Лъже, маже....и целта постига, но духовното не й достига! Близък ли си - теб ще те зачитат, чужд ли си – ще те изритат! Рибите им знаят номерата – Винаги засичат им белята.

ВЕЗНИ

ИзображениеТези винаги се колебаят – кажат “да” – и почват да се каят.  Тук се раждат много дипломати, но не липсват калпави, зъбати. Някои обичат да се кичат, само нови дрехи да обличат. Ако могат – триста гардероба те ще занесат дори и в гроба! Винаги са живи и кокетни, по природа - умни и коректни. Работа домашна не обичат, но по вечеринки често тичат.
“Златната среда” им е любима – пролет, лете, есен, в късна зима... Те са със амбиции големи, дните им са приказни поеми! Само ако искат, имат воля..., но уреждат всичко с едно “моля”. По рождение са справедливи, те са честни, мили , услужливи. Обичливи са и все засмяни. Общо взето са добри, разбрани. Да се пазят много от Овните – само те ще им отровят дните!

СКОРПИОН

ИзображениеГоспод сам от него да се пази! / Все ще се опитва да те “сгази”/ Вечно ще спори , ще се бунтува, срещу всичко той ще негодува. Тук се раждат много генерали – някои по-страшни и от хали!
Те са си ревниви и опасни, изобилни с планове ужасни. Те понякога изневеряват, но на други “правото” не дават... Иначе са умни и добрички, щедро харчат своите парички. В нужда ли сте – ще ви подпомагат. Бедни ли сте - няма да избягат. За рождени дни ще ви почитат, даже и за близките ще питат. Мъж ли е – за правда ще се бори и каквото може, той ще стори. Все инати доста прозорливи са жените, но са променливи... Ако си коректен с тях – успял си, иначе – отдавна знай, умрял си!... Да не се захващат с Телците, че ще си разсипят младините!

СТРЕЛЕЦ

ИзображениеЦял живот Стрелецът все се цели в най-различни и опасни цели. Някои са твърде работливи, но се срещат хайти, мързеливи. По характер те са упорити, лоши са , когато са сърдити. Те обичат много да пътуват и със големците много да общуват. Имат маниер добър, отличен, дух – свободен, волен, поетичен. Тук мъжете са добри, учтиви, а жените – хитри, досетливи. Те са ловки, бързи и логични, пресметливи в брака и тактични. В къщи са отлични домакини, готвят като истински богини. Стъпват важно, тежко на земята – вирнат е носът им в небесата... Всички са по дух аристократи, mно не липсват дребни тарикати. Нестабилни връзки не признават! Верни ли сте – ще ви уважават. Ех, Близнакът всичко ще им взима, ту парици, ту каквото има...

КОЗИРОГ

ИзображениеТози знак е силен и стабилен – вечно от идеи окрилен! Всички учени са, май, събрани тука, за да “мъчат” някоя наука... Те са уникално търпеливи, точни са, практични, пестеливи. Само “чистата игра “ признават, истината много уважават! Някои от този знак нехаят и не искат нищичко да знаят, пият и по баровете скитат, докато накрая ги изритат... Ходят със жени , но предпазливо. Даже “лудо” те да ви обичат от проклета гордост – ще отричат! Тук жените имат силна воля – изпълняват всяка мъжка роля. Никому длъжници не остават. От комплекси – шанса пропиляват...Щастието късно ги спохожда – чак когато внучето прохожда. Раците обират им парите – яки ли сте – все ще издържите!

ВОДОЛЕЙ

ИзображениеТази зодия е славна и опасна – всяка друга й е много ясна! Гледат с присмех на света сеира, режат с думи, сякаш със секира. Надалече в бъдещото виждат! Доста хора много им завиждат!На приятелите те са верни и спасяват ги от грижи черни. Те са сякаш бюро за услуги, ала не за себе си – за други...  Справят се с най-трудните проблеми, в помощ са на малки и големи. Всичко от сърце ви подаряват, а за тях стотинка не оставят. Много гении са тук събрани, но за жалост – трудничко разбрани. Най-големите реформи правят – светлина на хората даряват! В личния живот не са щастливи, но добри са, честни, работливи. Свободата е на първо място и това добре да ви е ясно! С Лъвовете лесно се спогаждат, ако номера не им погаждат!

РИБИ

ИзображениеРибите са мили и добрички, хрисими и божии душички. На големи жертви са готови, но на тях живота всеки трови... Че мъжете са добри – така е, но жените – кой да ги изтрае? Някои са пойни птички, други все опяват за парички, вечно от живота се оплакват и безброй съвети ни натрапват. Искат всичко те да ръководят и мъжете ”за носа” да водят. Някои са честни и морални – но се срещат долни, зли, нахални. Двата пола чашката обичат, във винцето славно се увличат. Рибите – мъже се водят лесно, но не ги оставяйте на тясно... Рибите – жени са най-добрите, ако им “по гайдата вървите”. Скромни са, по принцип – справедливи, те не са надути, горделиви. Девите – късмет не им донасят, но имота честичко отнасят.
Източник: http://horoscopes.sicrets.infoСподели това във Facebook: Сподели във Фейсбук

Други статии от този експерт:

Шаман
Да разбереш Шаманизма
Свастиката
Как да се храним през пролетта
Как да се храним през лятото
Как да се храним през есента
Как да се храним през зимата
Любовта и числата
Изчислете своята лична година
Шамана ни води към истината как да се пазим
Шаманска медицина
Свещенни предмети в Шаманизма
Магии се развалят с шамански ритуали
Числото на вашия дом
Нумерологична прогноза за 2008 година
Скъпоценните камъни
Цветарство под зодиака или от какво се нуждаят вашите цветя?
Гадаене с червени скъпоценни камъни
Стихии и съдба
Трепетник
Ръката на Фатима
Как да се предпазим от манипулатори
Прераждане
Дори да не вярваш, подковата пази дома ти
Шамани владеят полови магии
Цветотерапия
Талисманите и Амулетите
ФЪН ШУЙ
Мотива на Психичичната атака
Как да се предпазим от Манипулатори
Магията на цветовете
Пръстенът - символ на вечност, власт, вярност
Mагия ли е хаосът
Общуването като тайнство
За какво говорят цветята
Еротичният език на бижутата
Тайната сила на парите
Шаманизмът е най-старата магическа и мистична традиция
Шаманите се появяват по време на криза
Шаманизма у Българите
Oмразата отнема смисъла на живота
Любовта е цвете на свободата
Гадаене със знаци
Доминото като метод на гадаене
Гадаене на кафе
Магически зар
Гадаене по номера на банкнота
Лесно ли Ви нараняват?
Значението на съня за организма
Победи себе си!
Магията на внушението
Подсъзнанието може всичко
Любовта е цвете на свободата
Здраве и бойни изкуства
Защо правим любов?
Спортове за по-фин силует
Oмразата отнема смисъла на живота
Животворната сила на цветята и фън шуй
Индиански хороскоп
Как да намерим числото на живота си?
Весел хороскоп
Месецът, в който сте родени, влияе върху съдбата ви
Индианска астрология
Никулден
Студентски празник 8-ми декември
9 декември - Зачатие на Св. Анна. Празник на майчинството.
За Сънохващача
Значение на цифри в сънят
Цветови решения според фън шуй
10 декември - Международен ден за правата на човека
Зодиите – кой как обича
Как да тълкуваме сънищата
Мистичното внушение на камъните
Руните като магически символи
КОЛЕДНИЧЕ
Mонарда
Ш А М А Н И З Ъ М
Тайните на Мадарския конник
Определете Вашия камък в зависимост от:
КАРМИЧНА АСТРОЛОГИЯ
Прераждането и връщането към минал живот
Къде да празнуваме Коледа? Йерусалим – свещена земя
Магията на камъните
Цветът ти казва това!
Кармата или как да създадем своя живот
Днес е 3-ти март! Освобождението на България!
ЧЕСТИТ 3 МАРТ НА ВСИЧКИ БЪЛГАРИ !!! ПОЗДРАВЯВАМ ВИ С ПРАЗНИКА -БЪДЕТЕ ЖИВИ И ЗДРАВИ И НЕКА БОГ Е С НАС !!!
Честваме 132 години от Освобождението
Българската православна църква навърши 1140 години
Баба Марта се разлюти
Днес е Благовещение, у нас му казват Благовец
Света Четиридесетница
Цветница
Ц в е т н и ц а
Страстната седмица
Вторник на Великата седмица
Сряда на Великата седмица
ВЕЛИКИ ЧЕТВЪРТЪК - Четвъртък на Великата седмица
ВЕЛИКИ ПЕТЪК или Разпети петък - Петък на Великата седмица
ВЕЛИКА СЪБОТА - Събота на Великата седмица. Слизането на Иисуса Христа в ада
ВЕЛИКДЕН - Христос воскресе! Воистина воскресе! - Христос възкръсна! Наистина възкръсна!
Подвижните празници от Великден до Петдесетница
6 декември – Никулден
 
Маг Наско
Occultportal ©