Начало Експерти Материали Попитай Оракула Форум Окултен портал Хороскоп
Occultportal - Окултен портал
 


Име:
E-mail:
Съобщение:
 
Консултирайте се с:
Атанас Велков
Атанас Велков
Окултен наблюдател
0888040420 Skype икона
Визитка >>
Руми Атанасова
Руми Атанасова
Окултен наблюдател
0034610637687 Skype икона
Визитка >>
 Eли Маринова
Eли Маринова
нумеролог
+359896530106 Skype икона
Визитка >>
Любовта и числата

Любовта и числата

Публикувано от:

Шаман
Прегледана днес 4484 пъти

Цял живот търсим любовта и когато я намерим, толкова лесно я пускаме да си иде или търсим нова, уж по-добра от предишната. Бог ни е създал да обичаме, да получаваме и даваме, да раждаме и да живеем в хармония с този прекрасен свят. Номерологията може да ви насочи къде да търсите своя партньор, какво можете да очаквате от него и дали бихте могли да направите компромиси със себе си, за да получи той това, от което се нуждае. Истинската любов не се нуждае от аплодисменти и признание. Тя е вечна, силна, бурна и всепоглъщаща. Всяко число има определени характеристики, които могат да ви насочат в избора ви на партньор, който да ви подкрепя и разбира. Това е музиката, която излъчва името, датата на раждане, музиката, която ви привлича или отблъсква. Настройте струните на числата и се научете да чувате небесните звуци…

ЛЮБОВТА И ЧИСЛОТО 1 - Единицата обича силно и дълбоко. Тя по-скоро изисква и очаква да бъде призната и поставена на педиестал, отколкото да разреши да е притежавана. За нея е важно да бъде обичана и да срещне човек, който да я приеме такава, каквато е. Партньорът и трябва да е интелигентен, със силен ум и авторитет, тъй като единицата изисква равноправие. Понякога нейната сдържаност и чувство за достойнство не и позволяват да покаже истинските си чувства. Това я прави хладна в очите на партньора и са редки моментите, когато тя показва своя романтизъм. Единицата не се задоволява с малко и тя трябва да бъде водеща в семейството. Няма да приеме да играе втора цигулка. Дори и в любовта ще трябва да се признае нейния авторитет и сила.

ЛЮБОВТА И ЧИСЛОТО 2 – Нежна и мека, Двойката винаги е готова да отстъпи крачка назад и да е в сянка на партньора си. Живее вечно в страх да не нарани човека, когото обича и е зависима от него. Чувствителна и самата тя лесно ранима, Двойката се нуждае от много любов и търси одобрението на човека до себе си. За нея е важно неговото настроение. Лесно се обижда,особено ако е критикувана от любовта на своя живот. Понякога е раздразнителна и може да стане много рязка, когато е обидена и нещастна. Често се чувства самотна и неразбрана. Човекът, който е до нея трябва много да внимава какво казва и как се държи с нея. Двойката е много крехка натура. Склонна е да се жертва в името на любовта си, дори да загуби своята индивидуалност, но в един момент, когато се обърне назад, тя ще изпадне в самосъжаление, че е давала повече, отколкото е получавала.

ЛЮБОВТА И ЧИСЛОТО 3 – Тройката е вечното влюбено дете и е много романтична. Тя винаги търси одобрението и възхищението на партньора си. Зарежда го с оптимизъм и любов. Човек може да си помисли, че никога не е имала нещастни връзки. Дори и да страда, Тройката няма да го покаже. Тя знае, че рано или късно ще намери истинския си партньор. Когато обаянието и възхищението изчезнат, бързо се уморява и прекъсва връзката си. Обичайте Тройката и тя ще ви отвърне с невероятна нежност и въодушевление. С нея животът е прекрасен и щастлив. Разбитото и сърце дълго страда и тя дълго помни нещастната си любов.

ЛЮБОВТА И ЧИСЛОТО 4 – Четворката е сериозна и искрена в своите чувства. Тя не е романтична и не е способна да показва, още по-малко да афишира любовта си. Излишната нежност по-скоро я плаши и стряска, отколкото я отпуска. Здравата връзка, семейството и дома, дават голяма увереност на Четворката. Не е склонна на гръмки фрази и любовни ласки, но умее да се грижи за човека, когото обича. Само по този начин тя показва любовта си. Винаги е готова да сподели грижите на партньора си и държи той да я приема като равностоен човек. Стабилните взаимоотношения дават на Четворката стабилност и възможност тя да реализира предначертаните си планове.

ЛЮБОВТА И ЧИСЛОТО 5 – това е едно от най-свободолюбивите числа в номерологията. Петицата силно се привлича от срещуположния пол и буди възхищение със своята сексапил и размах на фантазията. Това и помага и в интимните отношения, където търси разнообразие. Дайте на Петицата романтика, свещи и тя ще ви достави пълна наслада. Обича страстно и силно, но може и бързо да и омръзне, ако партньорът до нея се опита да ограничи свободата и. Тя обича промените и в брака, може да е искрен приятел. Петицата не е домошар, освен ако не и намерите разнообразни занимания в къщи. В противен случай, тя ще скъса „оковите” на брака си. Често пъти наранява партньорите си, без да го осъзнава. Дайте свобода на Петицата да общува и тя винаги ще е до вас. ЛЮБОВТА И

ЧИСЛОТО 6 – Това е едно романтично и идеалистично число в любовта. Шестицата обича да бъде обичана и приласкавана. Обсипва партньора си с нежност, подаръци и изненади. Шестицата се стреми да даде всичко от себе си, за да осигури комфорт и щастие на човека, когото обича. Създава уют в семейсния дом. В същото време, тя много държи да получи признателност за това, което ви е дала. Търси възхищение и очаква благодарност за своята нежност и обич. Понякога любовта и е задушаваща и обсебваща, и това може да отблъсне партньора и. Колкото и да е странно, Шестицата, много често създава семейство късно в своя живот, защото търси идеалната половинка. Във фантазията си създава образ, който вечно сравнява с действителността и за това се разочарова. Тя винаги се наслаждава на всяка следваща любов и я изживява като първа и последна.

ЛЮБОВТА И ЧИСЛОТО 7 – Седмицата е доста затворена. Подобно на Шестицата, тя търси идеалния партньор в живота. Може да се задоволи с много малко в живота и дори да живее без любов. Много внимателно избира приятелите си и партньорите. Като че ли живее във вечен страх да не бъде излъгана или наранена. Това плаши хората около нея и не всеки е в състояние да потдържа нейната „крехкост” и „чупливост” в чувствата. Когато се влюби, Седмицата обича страстно, дълбоко и силно. Може да направи компромиси в името на хармонията, но изисква и собствено пространство за усамотение. Трудно дарява любовта си, но когато го направи, то е за цял живот. Това дори изненадва околните, които считата Седмицата за доста хладна и отдалечена от страстните човешки взаимоотношения. Колкото и да е странно, тя е много сексуална и романтична, стига да намери човека, в когото да се влюби.

ЛЮБОВТА И ЧИСЛОТО 8 – Осмицата е число на размаха, големите идеи и бизнеса, за това няма много време за излишен романтизъм. Отделя повече внимание на делата и сделките си и не рядко приема партньора си за даденост. Това не значи, че не умее да обича. Тя търси силен и равностоен човек, такъв, който дори би могъл да съперничи на нейния интелект. Осмицата не може да се влюби в слабоволеви и хленчещ индивид. Физиономията на ревльото и вечното оплакване направо я побърква. Няма време да го влачи по пътя, който е избрала. Трудно показва любовта си, но е готова да даде всичко от себе си, за да се почувства партньора и добре. От него изисква само интелект и бързи реакции. Осмицата търси по-скоро съдружник, отколкото нежна душа, която само да се оплаква и да я натоварва допълнително.

ЛЮБОВТА И ЧИСЛОТО 9 – Деветката е състрадателна и любвеобвилна. Романтична, тя може да ви обгърне като в приказка. Обръща по-голямо внимание на другите, отколкото на личния си живот. Символ на хуманизма, понякога бърка състраданието с любовта. Подобно на Шестицата, тя също търси признание за обичта, която дава. Деветката може да си партнира с всяко едно от числата, но бързо може да се умори от себераздаването си. Обича разнообразието в интимните отношения и винаги е готова да достави удоволствие на човека, в който е влюбена. Семейството и дома са много важни и й дават сигурност. Тя може да ви обсипе с нежност и вълшебни думи и вие да се чувствате като най-желания човек на земята. Надежден партньор, винаги дава подкрепа на човека до нея и няма да го изостави в трудна минута.

Източник: Даниела Тодорова - Кабала http://www.kaballa.wordpress.com

 Сподели това във Facebook: Сподели във Фейсбук

Други статии от този експерт:

Шаман
Да разбереш Шаманизма
Свастиката
Как да се храним през пролетта
Как да се храним през лятото
Как да се храним през есента
Как да се храним през зимата
Любовта и числата
Изчислете своята лична година
Шамана ни води към истината как да се пазим
Шаманска медицина
Свещенни предмети в Шаманизма
Магии се развалят с шамански ритуали
Числото на вашия дом
Нумерологична прогноза за 2008 година
Скъпоценните камъни
Цветарство под зодиака или от какво се нуждаят вашите цветя?
Гадаене с червени скъпоценни камъни
Стихии и съдба
Трепетник
Ръката на Фатима
Как да се предпазим от манипулатори
Прераждане
Дори да не вярваш, подковата пази дома ти
Шамани владеят полови магии
Цветотерапия
Талисманите и Амулетите
ФЪН ШУЙ
Мотива на Психичичната атака
Как да се предпазим от Манипулатори
Магията на цветовете
Пръстенът - символ на вечност, власт, вярност
Mагия ли е хаосът
Общуването като тайнство
За какво говорят цветята
Еротичният език на бижутата
Тайната сила на парите
Шаманизмът е най-старата магическа и мистична традиция
Шаманите се появяват по време на криза
Шаманизма у Българите
Oмразата отнема смисъла на живота
Любовта е цвете на свободата
Гадаене със знаци
Доминото като метод на гадаене
Гадаене на кафе
Магически зар
Гадаене по номера на банкнота
Лесно ли Ви нараняват?
Значението на съня за организма
Победи себе си!
Магията на внушението
Подсъзнанието може всичко
Любовта е цвете на свободата
Здраве и бойни изкуства
Защо правим любов?
Спортове за по-фин силует
Oмразата отнема смисъла на живота
Животворната сила на цветята и фън шуй
Индиански хороскоп
Как да намерим числото на живота си?
Весел хороскоп
Месецът, в който сте родени, влияе върху съдбата ви
Индианска астрология
Никулден
Студентски празник 8-ми декември
9 декември - Зачатие на Св. Анна. Празник на майчинството.
За Сънохващача
Значение на цифри в сънят
Цветови решения според фън шуй
10 декември - Международен ден за правата на човека
Зодиите – кой как обича
Как да тълкуваме сънищата
Мистичното внушение на камъните
Руните като магически символи
КОЛЕДНИЧЕ
Mонарда
Ш А М А Н И З Ъ М
Тайните на Мадарския конник
Определете Вашия камък в зависимост от:
КАРМИЧНА АСТРОЛОГИЯ
Прераждането и връщането към минал живот
Къде да празнуваме Коледа? Йерусалим – свещена земя
Магията на камъните
Цветът ти казва това!
Кармата или как да създадем своя живот
Днес е 3-ти март! Освобождението на България!
ЧЕСТИТ 3 МАРТ НА ВСИЧКИ БЪЛГАРИ !!! ПОЗДРАВЯВАМ ВИ С ПРАЗНИКА -БЪДЕТЕ ЖИВИ И ЗДРАВИ И НЕКА БОГ Е С НАС !!!
Честваме 132 години от Освобождението
Българската православна църква навърши 1140 години
Баба Марта се разлюти
Днес е Благовещение, у нас му казват Благовец
Света Четиридесетница
Цветница
Ц в е т н и ц а
Страстната седмица
Вторник на Великата седмица
Сряда на Великата седмица
ВЕЛИКИ ЧЕТВЪРТЪК - Четвъртък на Великата седмица
ВЕЛИКИ ПЕТЪК или Разпети петък - Петък на Великата седмица
ВЕЛИКА СЪБОТА - Събота на Великата седмица. Слизането на Иисуса Христа в ада
ВЕЛИКДЕН - Христос воскресе! Воистина воскресе! - Христос възкръсна! Наистина възкръсна!
Подвижните празници от Великден до Петдесетница
6 декември – Никулден
 
Маг Наско
Occultportal ©