Начало Експерти Материали Попитай Оракула Форум Окултен портал Хороскоп
Occultportal - Окултен портал
 


Име:
E-mail:
Съобщение:
 
Консултирайте се с:
Атанас Велков
Атанас Велков
Окултен наблюдател
0888040420 Skype икона
Визитка >>
Руми Атанасова
Руми Атанасова
Окултен наблюдател
0034610637687 Skype икона
Визитка >>
 Eли Маринова
Eли Маринова
нумеролог
+359896530106 Skype икона
Визитка >>
Нумерологична прогноза на България през 2010 година

Нумерологична прогноза на България през 2010 година

Публикувано от:

Eли Маринова
Прегледана днес 2506 пъти

Нумерологична прогноза на България през 2010 година. Универсална година 3. На първо място трябва да отбележа, че България е с ключ 3, което означава, че годината ще е в синхрон като цяло с характерните особености на нашата страна. България винаги се е стремяла да излезе на голямата сцена, да влиза в изгодни за нея съюзи и съдружия. Но тези съюзи много радко са били удачни, защото дипломацията ни го удря по-скоро на театрални представления и не се ориентира към заткулисната дейност, а когато го направи, не винаги е удачно. Да не говорим за почти легализираната корупция. Имаме си и една много голяма заслуга пред света – азбуката ни. Само че, в наш си стил, не я ценим особено и отново се прехласваме пред чуждото, защото 3 означава не само игра на голямата сцена, но и гледане на други театрални постановки и, вместо да се поучим от чуждото, ние започваме да го боготворим и да плюем нашето си.

Годината ще мине под знака на книгите, на писаното и печатното слово, през нея медиите, четвъртата власт, ще са в пълния си възход. Това ще е също година на на държавните и обществине институции, и на проблемите с тях и в тях. Държавната власт и всички нейни подразделения, функции и инструменти ще бъдат изложени на показ пред критичния поглед на обществото. Възможно е същото това общество да изиска проверка на благотворителните организации и фондации.

Правителството ще предприеме масивни атаки срещу корупцията, което може да доведе до сериозни задкулисни сблъсъци, чието решение ще бъде потърсено в проявите на светски живот. Ще има крупни изяви в света на изкуството. Изобщо всички сцени, било то музикални, театрални или политически ще действат с пълна пара. Ще има и големи прояви на взаимопомощ, може да се очакват и спортни прояви или поне ще бъдат подготвени условията за тях. Туризмът ще е във възход. И още - годината ще е белязана с безспокойство и разхищения в големи мащаби, въпреки сериозната финансова криза, с корупция, с отказ от поемане на отговорност. Много хора ще се хвърлят главоломно във вихъра на удоволствията, светския живот и лукса. Възможно е информацията и комуникациите да се превърнат в проводник на клюки и интриги. В политиката, зад кулисите, ще има появи на демагогия и шантаж.

                    Януари, Универсален месец 4.
През този месец ще бъдат предприети стъпки за поправяне на грешките, администрацията ще е затрупана с работа и може да „зацикли”. В произодството на материални благаи в сферата на селското стопанство ще има сериозна раздвижване. Във всички сфери ще има изисквания за точност, за строг ред и дисциплина в работата и дори прояви на дребнавост към детайлите. Възможни са строги ограничения. Вниманието ще е насочено съм природните ресурси и органите на реда. Ще има раздвижване и в бизнес средите. Природозащитниците ще напомнят сериозно за съществуването си. Има опасност от злополуки поради прояви на разсеяност и недоглеждане.

                    Февруари, Универсален месец 5.
През този месец ще има много промени. Търговията, рекламата, модните дизайнери, театърът и киното ще са във възход. Магазините и ресторантите ще имат по-голяма от очакваната клиентела. Игралните салони ще са пълни с хора. Салоните за красота, спа центровете и всички, които се занимават с подмладяване и грижа за външния вид ще имат много работа. Токсиколозите, сексолозите, венеролозите и кожните лекари – също.

                    Март, универсален месец 6.
Ред и закон; стремеж към качество във всички сфери на живота. Ще има много венчавки. Отново ще се заговори за Българска история, за нашите велики царе, за приноса ни към световната култура и наука. Вниманието към здравеопазването, образованието, социалните грижи и услугите ще е изострено. Ще има проверки по хотели, ресторанти, магазини. Възможно е по този повод да бъдат заведени ред съдебни дела. Въпреки кризата в някои населени места ще има благоустройство на инфраструктурата. Ще има крупни културни прояви.

                    Април, универсален месец 7.
Финансов подем. Ще се усети лек повей за излизане от кризата. Ще бъдат направени открития, ще бъдат разбулени загадки. Ще се проведат проби и анализи в много сфери на производството и икономиката като цяло. Преговори ще се провеждат навсякъде и за всичко. В счетоводните фирми и всички организации, занимаващи се със статистически данни, с анализ и планирание, специализация, квалификация и преквалификациа ще има работа и раздвижване. Възможни са спорове и конфликти на религиозна основа. Невролозите, психолозите и психиатрите, гинеколозите ще имат повече работа.

                    Май, универсален месец 8.
Ще има подем в производството на материални блага, в транспорта, в търговията на едро, в сферата на едрия корпоративен бизнес. Пазарът на материални блага ще е по-силен от предходните месеци. Крупните фирми ще имат възможност да направят изгодни инвестиции. Ще бъдат стартирани големи планове. В политическите среди ще има сериозно раздвижване. В сферата на вътрешния ред, в съдебната сестема, в сферата на отбраната – също. Възможно е формиране на големи търговски организации. Има опасност от бруталност, от агресивни действия и от злополуки.

                    Юни, универсален месец 9.
Може би през този месец ще бъде усетен края на кризата. На преден план ще излязат обществените интереси. Търговията, бизнеса, благоустройството и туризма ще са във възход. Театралните прояви – също. Ще бъще обърнато сериозно внимание на обществото и на интеграцията на обособените в него групи. Социолозите ще бъдат доста заети. Ще има прояви на милосърдие и хуманизъм. Възможно е да бъдат организирани дарителски и хуманитарни акции. Ще има много работа с бежанци, с хора в неравностойно положение, с бедни, болни или изпаднали в крайна нужда хора. Възможно е да има събития, оцветени с немалка доза драматизъм. Възможни са прояви на демагогия, на политически манипулации и провокации.

                    Юли, универсален месец 1.
Месец на нови, излизащи на челна позиция идеи. Избиране на нови лидери. Във всички сфери на дейност ще има нови идеи и предложения за просперитет. Навсякъде ще се усеща стремеж съм авангардизъм, към нови неща, към космически технологии и всичко това ще става като на сцена. Много лидери ще се постараят да заздравят позициите си, огласявайки новите си идеи за подобряване качеството на живот на висок глас, пред очите на цялото общество. Статистици, политолози и философи ще се постараят да дадат вярна диагностика на положението в страната. Няма да липсват и критики и прояви на недоволдтво от страна на обществото. Много хора ще обърнат внимание на начина си на хранене и на начина си на живот, което ще има своето отражение в обществото като цяло.

                    Август, универсален месец 2.
Направените през миналия месец статсистически пручвания сега ще дадат своите резултати. Ще бъдат сформирани специфични групи за решаване на специфични проблеми. Именно през този месец ще можем да разчитаме на родните дипломати за разрешаване на някакъв проблем. Обществото ще обърне внимание на жените и на техните проблеми. Месец на романтика и сантименталност. Възможни са провокации и проблеми с еротиката и сексуалността. Възможно е да има раздвижване в религиозните среди. На дневен ред ще бъдат поставени и решени морални и етични проблеми.

                    Септември, универсален месец 3.
Месецът ще протече доста бурно. Възможно е на вниманието на цялото общество да бъдат поставени за разглеждане проблеми, свързани с Българската история, образование, култура и наука. Обществото ще обърне специално внимание на Балгарската азбука и нейното приложение. Ще има дискусии за или против използването на латиница в интернет пространството. Подем на издателската дейност във всичките й сфери. Ще се радваме на много забавления. Клюките, интригите, компроматите ще бъдат в разцвет. Търговията и туризмът ще са във възход. Има опасност властимащите да разпилеят голямо количество пари, материални ценности и време на данакоплатците, оправдавайки се с реализацията на някоя велика и много важна за обществото ни идея. Ще бъде обърнато внимание на социалните грижи и взаимопомощта. Чиновничеството ще се радва на внимание и в добрия и в лошия случай от страна на всички представители на обществото. Вазможно е през този месец да се заговори за излизането ни от Шенгенската област. Корупцията отново ще надигне глава.

                    Октомври, Универсален месец 4.
Животът на обществото ще се успокои. Администрацията онтово ще излезе на преден план. Проблемите на селското стопанство, на производството, на икономиката като цяло отнаво ще са на дневен ред. Ще бъдат разисквани и проблемите на вътрешния ред като цяло и на полицията в часнтост. На вниманието на обществото ще бъдат поставени ред екологични проблеми за разрешаване и много политици ще се опитат да извлекат дивиденти от това. Възможно е започването на скандални съдебни дела. Ще бъдат стартирани проекти за благоустройство на държавно и регионаоно ниво. Ще се реализират строежи на големи сгради и пътища. Ще има подобряване на международните отношения. Управляващите понякога ще действат по-твърдо от необходимото. Има опасност от злополуки.

                    Ноември, Универсален месец 5.
Възход в търговията, рекламата, IT технологиите, химическата промишленост. Хранително-вкусовата промишленост и всичко свързано с нея ще е разцвет. През този месец ще има много успешни сценични изяви. Вниманието на обществото ще бъде привлечено от проблеми, свързани със сексуалността. Възможни са скандали по този повод.

                    Декември, универсален месец 6.
Целият месец ще мине под знака на семейството и на необходимостта от неговата закрила. От страна на ред неправителствени организации ще има прояви, свързани със закрилата на децата. Вниманието към здравеопазването, образованието и услугите ще е повишено. Около Коледа и Нова година ще бъдат организирани много хуманитарни и дарителски акции. Скандалните съдебни дела отново ще са на дневен ред, но вниманието към тях ще е по-овладяно.

15.11.2009 г. Ели МариноваСподели това във Facebook: Сподели във Фейсбук

Други статии от този експерт:

Въведение в нумерологията
Картите Таро и тяхната история
Нумерологична прогноза на България през 2010 година
Имени дни и празници през месец декември
Сънищата
Какво представлява психометрията
Нумерологични значения на числата.
Месец Януари, Голям Сечко
Празници и имени дни през месец февруари
Ели Маринова в Шоуто на Иван и Андрей 18.02.2010 г.
Честита Баба Марта!
За българските традиции
Стихиите в сънищата ни: водата
Лазаровден и Цветница
Червеното великденско яйце
Празниците през април
Стихиите в сънищата ни - огънят
Нумерология - Господарските числа, числа на изпитания
Календар за месец май
Обредите на Гергьовден
Спасовден, Черешова задушница, Свети Дух
Календар за месец юни
Писмената
Буквите в сферата на нумерологията
Гаданията МО
Обреди и празници през месец юли
Руните на викингите
За магиите и омагьосването
Бългаски празници и обреди през август
Суеверия и поверия
Енергийният вампиризъм
празници и имени дни през септември
В нумерологията - Лична година, Личен месец, Личен ден
Денят на пророк Йона
Гадателката Ели Маринова: Десислава я чака сватба
Празници и обреди през октомври
Ели Маринова пред Езотеричен журнал за жената
Обреди и празници през ноември
Така го правят жените - Ели Маринова за сънищата
Празници и обреди през декември
Ели Маринова пред вестник Ретро
Цветовете в сферата на нумерологията
Празници и обреди през януари 2011 г.
Нумерологична прогноза за България през 2011 година
Празници и обреди през февруари, 2011 г.
Истината за вампирите
Ели Маринова за нумерологията пред БНТ
Празници и обреди през март 2011 г.
Празници и обреди през април 2011 г
И-Цзин, китайската Книга на промените
Ели Маринова - Президентски избори 2011 - Коя да е датата?
Празници и обреди през месец май 2011 г.
Ели Маринова в ББТ послучай петък 13-ти
Празници и обреди през юни 2011 г
Празници и обреди през юли 2011 г
Празници и обреди през месец август 2011 г.
Празници и обреди през септември 2011 г.
Празници и обреди през октомври 2011 г.
Празници и обреди през ноември 2011 г.
Празници и обреди през декември 2011 г.
Нумерологична прогноза за 2012 година
Как да изчислим личен ден, месец и година
Нумерологична прогноза за България 2013 тодина
Нумерологична прогноза за България 2014 г.
ЗА ФИЛОСОФСКОТО ЗЛАТО
НУМЕРОЛОГИЧНА ПРОГНОЗА ЗА БЪЛГАРИЯ ПРЕЗ 2015 ГОДИНА
2015 - година на Козата
Малко здравословна хиромантия
МАГИЯТА НА СКЪПОЦЕННИТЕ КАМЪНИ
 
Маг Наско
Occultportal ©