Начало Експерти Материали Попитай Оракула Форум Окултен портал Хороскоп
Occultportal - Окултен портал
 


Име:
E-mail:
Съобщение:
 
Консултирайте се с:
Атанас Велков
Атанас Велков
Окултен наблюдател
0888040420 Skype икона
Визитка >>
Руми Атанасова
Руми Атанасова
Окултен наблюдател
0034610637687 Skype икона
Визитка >>
 Eли Маринова
Eли Маринова
нумеролог
+359896530106 Skype икона
Визитка >>
Зодиите – кой как обича

Зодиите – кой как обича

Публикувано от:

Шаман
Прегледана днес 2704 пъти

От ранна възраст на Овните им е свойствено да се влюбват безогледно бързо, при това всеки път с увереността, че това ще е последното им сериозно увлечение. Не приемайте признанията им за лицемерие, те наистина вярват в това, което казват. В първата половина на живота си при избора на партньор Овенът обръща внимание на количеството, а не на качеството. От секса той очаква по-скоро похвали, отколкото собствено удовлетворение. Не дай Боже Овенът да не чуе силни ръкопляскания в своя част, следващият път той ще се втурне в амбициозни техники за доставяне на удоволствие.

Бидейки привърженик на традицията в любовта, Телецът се отнася с огромна нежност и благоразумие в своите интимни отношения. Телците няма да ви изневерят в търсене на нови усещания, за тях е много по-важна стабилността на отношенията. Хороскопът казва още, че ако Телецът е вече влюбен, то той ще бъде най-искрен в своята привързаност към половинката си. Трябва да знаете и, че Телците не обичат да експериментират в секса, но с лекота и ентусиазъм ще отговорят на желанията на партньора.

Близнаците притежават много разнообразен сексуален живот, в който основно място заема тяхното живо въображение и жажда за нови усещания. Те могат с лекота да си представят партньора си в най-различни образи и ще го мъчат докато не постигнат своето. Близнаците се стремят към силните усещания. Те могат да доставят радост и удоволствие практически на всеки човек. Бидейки ненатоварващи и приятни партньори, те са съвършено непостоянни и ненадежни.

Когато Ракът почувства, че някой се интересува от него, не може да бъде удържан. Самият той обаче не може да се каже, че лесно се влюбва от пръв поглед. От ранна възраст Ракът търси отношения с друг човек, но първоначално отбягва физическия аспект. Чувството за хумор на Рака е неговият най-голям коз. Способен е да докара до неудържим смях  всеки един около себе си, но рядно ползва това оръжие, за да плени обекта на своето желание. Влюбеният Рак страда от неувереност в себе си и понякога от редица комплекси. В секса пък изобщо не се стреми към експерименти.

Като правило, Лъвовете се влюбват един път в живота си. И биха могли да си живеят дълго и щастливо, ако го нямаше едно „но”, което праща по дяволите тяхното семейно щастие. Тогава те започват да търсят начини да покажат на света, че са способни да се влюбят още веднъж, и то много по-силно, съзнавайки същевременно, че това не е истина. Колкото и да се опитват да сподавят своите истински чувства, поне веднъж ще се предадат. В желанието си да скрият мъката си, Лъвовете ще завладеят много чужди сърца, разбирайки, че въобще не са им били нужни.

На пръв поглед Девата изглежда по-невинна, отколкото всъщност е. В тяхното детство това се обяснява с техния стремеж към идеала. Дори влюбени, те си оставят малко време и пространство за размисъл над ситуацията. Поради тази причина, ако сте забелязали, че някоя Дева проявява интерес към вас, но вече седмица не прави абсолютно нищо по въпроса, знайте, че този ден все пак ще настъпи.

Везните се чувстват обаятелни и пълноценни само в случаите, когато имат партньор, който ще им разказва всичко с невероятно търпение и нежност. Характерно за хората от тази зодия е, че те умеят с лекота да покоряват сърцата на хората. Сами обаче се влюбват много трудно. Целият проблем е в техния критичен подход към избора на партньор. Друга крайност, свойствена на Везните, е, че те често се оказват едновременно с няколко връзки под предлог, че се стремят към съвършенството. Те никога няма да бъдат инициатори на прекъсване на връзка, защото са прекалено добри и съчувстващи на партньора.

Скорпионите притежават невероятна притегателност, с която буквално пленяват другия пол. Тяхната вътрешна и външна освободеност привлича погледите на хората около тях. Характерно за Скорпиона е, че той усеща отрано кой ще е техният следващ партньор. В тяхно лице ще срещнете и любители на физическите наслаждения.

В течение на целия си живот Стрелецът се увлича постоянно. Самите те са очарователни и непосредствени. Погледнат ли назад към миналото, могат да преброят много романи, на които са отдали сърцето си. Както сигурно се досещате, Стрелецът не се отличава с вярност. Но шанс за продължителна връзка с тях има – ако партньорът им се научи да спазва техния бесен ритъм на живот и постоянните промени, които правят. На Стрелците са им необходими свежи и силни сексуални усещания, които често получават за сметка на нов партньор.

Козирозите се влюбват в ярки и съвършено непредсказуеми личности, но странното е, че никога не се решават на отношения с такива хора. За партньор те предпочитат човек сдържан и уравновесен. Поради тази причина рядко ще видите Козирог, който има добро мнение за брака. Те винаги се опитват да преживеят няколко бурни романа преди пристъпят към брак. В секса Козирозите имат някои проблеми, свързани с това, че не умеят на изразяват желанията си.

Водолеят е необичайно любвеобвилен, а обект на неговата любов е цялото човечество. От това ще страда именно техният партньор. Въобще Водолеят е доста ленив или зает с милиони неща, за да може да ви обърне внимание. Ще заслужите усилията му, само ако сте напълно съвършени, недостъпни и хладни към него. Съвсем скоро обаче ще осъзнаете, че за този човек компанията е много по-важна от самите вас. И когато вашият роман завърши, той, разочарован от любовта, ще избере завинаги приятелството и любовта към хората.

Рибите като никой друг умеят да насочват вниманието на другите върху собствените си достойнства. Те разполагат винаги със списък обожатели и не се уморяват в стремежа си към идеала. Това обаче в никакъв случай не им пречи да се радват на постоянни  романтични срещи. Рибите се нуждат от постоянно показване на своята нежност и лекомислие. Сексът с човек от зодия Риби се отличава с изобретателност и свежи идеи.

Източник: www.actualno.comСподели това във Facebook: Сподели във Фейсбук

Други статии от този експерт:

Шаман
Да разбереш Шаманизма
Свастиката
Как да се храним през пролетта
Как да се храним през лятото
Как да се храним през есента
Как да се храним през зимата
Любовта и числата
Изчислете своята лична година
Шамана ни води към истината как да се пазим
Шаманска медицина
Свещенни предмети в Шаманизма
Магии се развалят с шамански ритуали
Числото на вашия дом
Нумерологична прогноза за 2008 година
Скъпоценните камъни
Цветарство под зодиака или от какво се нуждаят вашите цветя?
Гадаене с червени скъпоценни камъни
Стихии и съдба
Трепетник
Ръката на Фатима
Как да се предпазим от манипулатори
Прераждане
Дори да не вярваш, подковата пази дома ти
Шамани владеят полови магии
Цветотерапия
Талисманите и Амулетите
ФЪН ШУЙ
Мотива на Психичичната атака
Как да се предпазим от Манипулатори
Магията на цветовете
Пръстенът - символ на вечност, власт, вярност
Mагия ли е хаосът
Общуването като тайнство
За какво говорят цветята
Еротичният език на бижутата
Тайната сила на парите
Шаманизмът е най-старата магическа и мистична традиция
Шаманите се появяват по време на криза
Шаманизма у Българите
Oмразата отнема смисъла на живота
Любовта е цвете на свободата
Гадаене със знаци
Доминото като метод на гадаене
Гадаене на кафе
Магически зар
Гадаене по номера на банкнота
Лесно ли Ви нараняват?
Значението на съня за организма
Победи себе си!
Магията на внушението
Подсъзнанието може всичко
Любовта е цвете на свободата
Здраве и бойни изкуства
Защо правим любов?
Спортове за по-фин силует
Oмразата отнема смисъла на живота
Животворната сила на цветята и фън шуй
Индиански хороскоп
Как да намерим числото на живота си?
Весел хороскоп
Месецът, в който сте родени, влияе върху съдбата ви
Индианска астрология
Никулден
Студентски празник 8-ми декември
9 декември - Зачатие на Св. Анна. Празник на майчинството.
За Сънохващача
Значение на цифри в сънят
Цветови решения според фън шуй
10 декември - Международен ден за правата на човека
Зодиите – кой как обича
Как да тълкуваме сънищата
Мистичното внушение на камъните
Руните като магически символи
КОЛЕДНИЧЕ
Mонарда
Ш А М А Н И З Ъ М
Тайните на Мадарския конник
Определете Вашия камък в зависимост от:
КАРМИЧНА АСТРОЛОГИЯ
Прераждането и връщането към минал живот
Къде да празнуваме Коледа? Йерусалим – свещена земя
Магията на камъните
Цветът ти казва това!
Кармата или как да създадем своя живот
Днес е 3-ти март! Освобождението на България!
ЧЕСТИТ 3 МАРТ НА ВСИЧКИ БЪЛГАРИ !!! ПОЗДРАВЯВАМ ВИ С ПРАЗНИКА -БЪДЕТЕ ЖИВИ И ЗДРАВИ И НЕКА БОГ Е С НАС !!!
Честваме 132 години от Освобождението
Българската православна църква навърши 1140 години
Баба Марта се разлюти
Днес е Благовещение, у нас му казват Благовец
Света Четиридесетница
Цветница
Ц в е т н и ц а
Страстната седмица
Вторник на Великата седмица
Сряда на Великата седмица
ВЕЛИКИ ЧЕТВЪРТЪК - Четвъртък на Великата седмица
ВЕЛИКИ ПЕТЪК или Разпети петък - Петък на Великата седмица
ВЕЛИКА СЪБОТА - Събота на Великата седмица. Слизането на Иисуса Христа в ада
ВЕЛИКДЕН - Христос воскресе! Воистина воскресе! - Христос възкръсна! Наистина възкръсна!
Подвижните празници от Великден до Петдесетница
6 декември – Никулден
 
Маг Наско
Occultportal ©