Начало Експерти Материали Попитай Оракула Форум Окултен портал Хороскоп
Occultportal - Окултен портал
 


Име:
E-mail:
Съобщение:
 
Консултирайте се с:
Атанас Велков
Атанас Велков
Окултен наблюдател
0888040420 Skype икона
Визитка >>
Руми Атанасова
Руми Атанасова
Окултен наблюдател
0034610637687 Skype икона
Визитка >>
 Eли Маринова
Eли Маринова
нумеролог
+359896530106 Skype икона
Визитка >>
Шведски цветен хороскоп

Шведски цветен хороскоп

Публикувано от:

Окултпортал
Прегледана днес 2046 пъти

Перуника

1-10 януари

Това са упорити и педантични хора. Изключителни професионалисти, които умеят да използват дори недостатъците и пропуските си. Излъчват сигурност и печелят доверието на всички. Имат много приятели, които с радост им помагат. В любовта подходящи партньори са им нежната Теменужка и грижовното Лале. За партньори в бизнеса да изберат Белия имел, който ще ги стимулира в работата.


 


Амарилис
11-20 януари
Трезвомислещи и интелигентни. Практични, но и пресметливи. Преценявате разумно рисковете, които може да се поемат. Имате строг характер и това отблъсква някои хора, но сте взискателни и към себе си, което ви прави търсени специалисти. В любовта сте верни и страстни. Чудесни любовници сте за Теменужката, Глухарчето и Момината сълза. Здравецът, Шипката и Жасминът са отлични бизнес партньори за вас.


Гербер
21-31 януари
Практично настроени хора. В професията си имате много високи изисквания, но пък сте и непостоянни. Въпреки това, винаги постигате целите си. Имате неустоим чар, който ще ви отваря вратите навсякъде. Щедри сте до крайност, което позволява да ви използват. Вашите добри приятели са Орхидеята и Паричката. Слънчогледът ви е отличен бизнес партньор, а стабилно семейство може да създадете с Азалията.


 


Глухарче
1-10 февруари
Непостоянни. За това до вас на всяка цена трябва да има някой да ви подкрепя. Служебните си отношения ще можете да изпълнявате успешно, само с помощта на солидни приятелства. Чудесни приятели за вас са Карамфилът и Гладиолата.Бизнес партньор може да ви бъде Еделвайсът и рационалният Амарилис. Вашата истинска любов търсете сред представителите на зодия Лилия.


 


Паричката
11-19 февруари
Талантливи творци, винаги в добро настроение. Вашият оптимиъм е заразителен и се пренася на околните. Затова всеки търси компанията ви. Като недостатък може да се приеме прекаленото ви суеверие и това понякога ви пречи. Стъписвате се лесно пред трудностите. Имате нужда от малък тласък, за да се справите. Ваши верни приятели са Герберът и Лотосът. Но истинската ви любов е Орхидеята.


 


Лале
20-28(29) февруари
Силната ви интуиция граничи с телепатия. Тя никога няма да ви подведе и вие винаги се доверявате на усета си. Любовта ви е трудна, на приливи и отливи. Всичко зависи от настроенията ви и е трудно да задържите до себе си постоянен партньор. В бизнеса си се пазете от Шипка, която може да ви подведе. Единствено Перуниката може да запази любовта ви винаги при себе си, тъй като с нея никога няма да ви е скучно.


 


Мимоза
1-10 март
Вашата изключително силна фантазия ви подтиква към непрекъснати промени. Непостоянни сте в работата си, в интересите си и в любовта си. Това е така, защото сте много чувствителни и лесно нараними. Пазете се от Орхидеята, защото тя е прекалено жестока за вас. Семейство бихте могли да създадете с Нарцис, Камелия и Перуника - те ще ви създат всички условия да се чувствате щастливи и доволни.


Теменужка
11-20 март
Лековерни, скромни и тихи хора, вие сте търсени приятели. Всеки би искал да е във вашата компания, защото излъчвате спокойствие и уравновесеност. Вие сте отлични творци, но това ви е по-скоро хоби. Предпочитате работата, която ще ви обезпечи материално. Добре е да намерите колега Нарцис, на когото ще можете винаги да разчитате. Но интимните си партньори ще намерите сред представителите на зодиите Жасмин и Маргарита.


Лютиче
21-31 март
Много сте амбициозни и често се издигате до върховете на професията. В любовта търсите сигурност, постоянство и спокойствие. Тези претенции ще ви направят непостоянен партньор, но това ще е докато откриете своята идеална половина. Чудесни приятели са ви Гарденията и Карамфилът. Вашата голяма любов ще намерите при страстния Слънчоглед или красивата Гергина.


 


Хортензия
1-10 април
Лесно постигате успех. Сръчни, пресметливи и консервативни и затова не си избирате лесно партньор. Справяте се с всеки проблем. Талантливи сте, но настроението ви се променя през броени минути. В любовта търсите страст и подчинение. Първото ще ви даде Гладиолата, но тя е много агресивна и това няма да ви допадне. Потърсете партньор сред Слънчогледите или Цинията.


  


Люляк
11-20 април
Щастието и силата ви помагат да реализирате всяко начинание. Много всеотдайни хора сте и сте готови да помогнете на всеки. Разумни сте и никога не поемате ангажимент, който не можете да изпълните. Притежавате огромен чар и винаги сте заобиколени с много приятели. Най- подходящи партньори в живота ви ще бъдат представителите на Водната лилия и Гладиолата.


  


Камелия
21-30 април
Имате властен характер. Издържате на всякакви изпитания. Привлича ви творчеството, но по-добре се изявявате в обществения сектор. В любовта си търсите постоянство и спокойствие. Никога не подценявате развлеченията и обичате да се забавлявате. Идеалните ви партньори са чувствените и нежни представители на зодиите Мимоза, Теменужка или Маргарита.


Божур
1-10 май
Решителни хора, изпълнени с енергия и идеи. Вашите мнения и решения са най-рационалните и много от близките ви хора често искат съвет от вас. Колегите ви уважават, защото сте стриктни и изпълнителни. Приспособявате се лесно към всякакви условия. В любовта сте щастливи, но най- големият ви враг може да се окаже болезнената ревност. Шипка, Маргарита, Здравец и Лотос ще ви донесат хармоничен брак.


 


 


Момина сълза
11-21 май
Много честни и открити хора. Имате големи амбиции и достатъчно сила, за да ги осъществите. Тези ви качества ви правят отличен работник и можете да успеете във всяка област от живота. Водната лилия и Фрезията ще запалят у вас буйна страст. Те са подходящи за брак, защото са романтични и нежни. Бихте изневерили с Гергината, защото ви привлича властната й натура. 


Роза
21-31 май


Талантливи и чаровни същества, посветени на изкуството и ценящи всичко изискано и възвишено. Невероятно упорити в работата си. Открити сте и това ви създава добри връзки в обществото, които винаги успявате да използвате. Щастлив брак може да имате с Цинията и Гладиолата, а интелигентността на Лалето ви дава чудесен приятел.


 Азалия
1-10 юни


Конфликтни хора сте, защото винаги на преден план изтъквате собственото си „Аз”. Тово ви печели много врагове, но не винаги се забелязва, защото компенсирате с чар и обаяние. Всички ви смятат за интересни компаньони. Слънчогледът, Зюмбюлът и Герберът ви обещават щастлив брак. Към останалите Зодии не поглеждайте, защото ще се изкушите да ги използвате, без да ги обичате.


 


Лилия
11-20 юни


Постоянни, упорити и амбициозни хора, които посвещават живота си на науката и непознатото. Вашата чувствителна душа често изпада в кризи и отчаяние пред непреодолимите трудности, но силния ви характер ги преодолява. Азалията може да ви бъде предан помощник, с който да споделяте научните си виждания. С еротични чувства ще ви заплени Глухарчето.


Шипка
21-30 юни


Често давате съвети на околните. Напътсвате ги, като демонстрирате мъдрост и разбиране. Но не можете да помогнете само на себе си, защото сте нерешителни. Страхувате се да не допуснете грешка и сте неуверени. Обичате красотата и изяществото. Имате много приятели. Привличат ви странните хора и сте склонни да сключите брак с Жасмин или Лале. Това напълно ще ви удовлетвори.


 


Жасмин
1-10 юли


Смелостта и енергията ви помагат да осъществите всяко свое хрумване. Спохождат ви бляскави идеи и разпологате с нужния капацитет, за да ги осъществите. Към работата си се отнасяте с такова желание и ентусиазъм, че увличати всички със себе си. Вие сте чудесен водач и всички ви се възхищават. Отличен приятел ви е Теменужката, с която можете да споделите всичко. Но с истинска любов ще ви дари Шипката.


 


Маргарита
11-20 юли


Лесно се приспособявате към всички ситуации. Контактни и открити хора сте и лесно създавате трайни приятелства. Привличат ви професиите, които изискват сръчност в ръцете. Успехи имате и във финансовата област. Лесно постигате целите си и се откроявате над другите. Камелията и Теменужката ще ви даряват със страст и разбиране, а с Белия имел и Мимоата ще имате краткотрайни връзки.


 Карамфил
21-31 юли


Вие сте решителни и постоянни личности. Добре се чувствате, когато работите с много хора около себе си. Не обичате да ви обръщат внимание. Отличен ваш колега би могло да бъде Лютичето. Влиятелни приятели, които до ви помогнат да се издигнете в йерархията, са Гергина и Здравец. Нежност и разнообразие в любовта ще получите от Глухарчето.
Слънчоглед
1-10 август


Честността и чарът ви привличат хората около вас. Но вие избирате за приятели само тези, които могат да ви бъдат полезни. Практични сте и много талантливи. Никаква трудност не може да ви сломи и да ви спре да осъществите замисленото. Можете да флиртувате с Хортензията и Гербера, но истинската любов ще ви донесе единствено Азалията. Само тя може да ви разпали.


Циния
11-20 август


В професионално отношение притежавате изключително голяма амбиция и силна воля зя реализация. Звездите ви дават изключителен шанс, от които да се възползвате. Чудесни лидери сте. В любовта също искате да властвате и затова най-подходящи за вас са партньори, които ще се оставят да ги покорите и водите на драго сърце. Орхидеята, Маргаритата и Розата ще направят живота ви хубав.


Гардения
21-31 август


Вие сте изцяло отдадени на стремежа си към интелектуални връзки и занимания. Винаги ще се притичате на помощ и ще направите възможното да подкрепите приятелите си. Мразите колективните занимания, защото държите да бъдете забелязани и да сте единствени. Обичате да ви свалят. Орхидеята, Лютичето и Фрезията ви дават силна страст и високо интелектуално съдържание на отношенията.


Водна Лилия
1-10 септември


Печелите доверие и имате трайни приятелства. Вие сте практични хора, но и разчитате много на интуицията си. Обичате творческата работа. Отлично ще си сътрудничите с Туберозата и Люляка. В любовта си имате щастливи мигове и разочарования. Цинията, Момината съла и Теменужката са вашият голям шанс.


 


Здравец
11-20 септември


Търсите непрекъснато ново поле за изява, тъй като сте много мъдри и амбициони същества. В работата сте посветени изцяло на проблемите и задачите за решаване, но свободното си време посвещавате единствено на себе си. Прекалено сте доверчви и лесно може да ви излъжат. Вярност и преданост ще ви даде Амарилисът, а страстни нощи и трайни чвства ви свързват с Карамфил или Божур.


Еделвайс
21-30 септември


Еделвайсът завладява всички хора около себе си със своя чар, въпреки непостоянството. Затова приятелствата му са нетрайни, но пък много. Добре знае цената си и винаги постига успех, като изполва предимствата си. В контраста с Нарциса той може да открие вярно приятелство. А в любовта търси романтика, развлечения и веселие. Тях може да намери при Глухарчетата и Перуниките.


Гергина
1-10 октомври


Вие сте красиви, но и много потайни хора. Никой не знае какво мислите и чувствате. Чудесно се реализирате в областта на модата, където ви помагат вашата изтънченост и вкус. Не предприемайте рисковани начинания, защото може да пострадате. Прекомерната ви гордост може да се окаже пречка при контактите с останалите. Идеални партньори в личния ви живот са Лотосът и Азалията.


Зюмбюл
11-20 октомври


По природа сте капризни непостоянни, но оригинални и практични. Вие сте много горди и не ви липсва желание да се наложите над другите. Това може да ви пречи в контактите с колегите. Много силно ви привлича Мимозата, но тя също е непостоянна и връзката ви ще бъде нетрайна. Чудесни приятели са ви Еделвайсът и Лотосът. Няма да устоите на силния чар на Фрезията и ще създадте една отлична любовна връзка.


 


Фрезия
21-31 октомври


По характер сте непоследователни. Заемате се ту с едно, ту с друго. Трудно ще намерите областта, в която да се установите трайно. Сдържани сте и никога не показвате чувствата си. Имате силен характер и обичате да властвате. В любовта търсите спокойствието и тишината. Отстъпчивата Маргарита може да ви приласкае и да укроти нрава ви. Нетрайни ще бъдат връзките ви и Гарденията и Момината сълза. 


Тубероза
1-10 ноември


Много острият ви ум и силна амбиция са качествата, които ви извеждат на върха. С каквото и да се захванете, влагате цялото си усърдие и постигате целта, която сте си набелязали. Може да ви попречи единствено прекомерната ви гордост. Ще трябва да положите доста усилия, ако искате да да я преодолеете. В любовта търсите приятелство и доверие. Ще ви ги предложи Водната лилия.


 


Нарцис
11-20 ноември


Вие сте като ръбат камък-агресивен характер, със силна воля и инат. Когато пред вас е поставена задача, мобилизирате тези си качества и изпълнявате стриктно всичко. Постигате желанията си с успех, въпреки че по пътя си може да премажете някое по-нежно цвете. В любовта търсите нежност и страст. Можете да ги получите от Теменужката. Мимозота ще се опита да ви подчини и връзката няма да просъществува дълго.


 


Орхидея
21-30 ноември


Умни, до болка прями хора. Не умеете да увъртате и да бъдете дипломатични. Това ви осигурява колкото и приятели, толкова и врагове. Няма проблем, който да не можете да решите. Ловки търговци. Склони сте към изневери и многобройни любовни приключения. Тези ви качества ще могат да изтърпят само Слънчогледът и Гарденията. При една връзка с чувствителната Паричка рискувате да я нараните. 


Гладиола
1-10 декември


Смели, твърди и амбициозни. Много издръжливи и упорити. Никога не се предавате. Нито едно поражение в живота не може да ви спре. Вашите организационни способности могат да спечелят хората. Ще отстоявате идеите си и ще постигате целите си. Отлични ваши саратници ще са Жасминът и Цинията. Вашият твърд характер ще се смекчи в прегръдките на Гарденията.


 


Лотос
11-20 декември
Мечтаете за пътешествия, промени и новости. Мами ви неизвестното и невидяното. Неразкритите тайни са вашето хоби. Пътуванията за развлечение са най-голямото удоволствие в живота ви. Искате да изживеете всичко пълноценно. Животът с вас е един безкраен празник. Чудесни партньори могат да ви бъдат веселата Паричка и красивата Гергина. Силната Перуника ще се опита да ви покори, но вие няма да се поддадете.


 Бял имел
21-31 декември
Търпеливи, кротки и упорити хора. С помощта на тези качества осъществявате всичките си мечти. Мекият ви нрав привлича много приятели и около вас винаги има хора, които искат да ви помогнат. В любовта не знаете какво искате. Привлича ви нежната Маргарита, но също така и смелата Перуника. Пазете се от Шипката, защото тя ще внесе само разочарования в живота ви.Източник: zeleno.bgСподели това във Facebook: Сподели във Фейсбук

Други статии от този експерт:

Пасиансът на Жрицата
Сценарии на сънищата
Китайски хороскоп
Самурайският меч носи мрачната си репутация на безпощадно оръжие
Сънят лекува!
Пророчески сънища
Архангелова задушница
Св. Архангел Михаил - небесният пълководец (8 ноември)
Вкусни рецепти с дървена кора
Таро е древна езотерична система
ОКУЛТНА ТЕРАПЕВТИКА
Съдба навреме
Третият знак отляво
Лошите качества на всички зодии
Кулинарен хороскоп за всички зодии
Подарък според зодията
Адиaнтум (Adiantum) - Обича топлината, но не и слънцето
Отношението ви към религията според зодията - Религиозен зодиак
2010 година – ревът на Тигъра
Шведски цветен хороскоп
Бъдни вечер e !
Поздрави и пожелания за Коледа!
Св. Йосиф – 26 декември
26 декември - Денят на татквците
Стефановден е! Честито на всички именници!
Именни дни през Декември
Тайнството на Парите
Психология на цветовете
Сценариите, които разиграваме или как да преодолеем нашата властна драма
Петте езика на любовта
50 Велики любовни балади с превод
Можем ли аа тълкуваме собствените си сънища?
Десетте любими израза на представителите на различните зодии
Тъмните страни на зодиите
За Завистта - Мъдри мисли
ЧЕСТИТА НОВА 2010 ГОДИНА
Васильовден
2 януари - СИЛВЕСТЪРОВДЕН
3 януари - Св. пророк Малахия
6 януари – Йордановден
Хороскоп януари - 2010 година
Годината на ТИГЪРА
Каква ще бъде 2010-та година?
Ивановден e
8 януари - Бабинден
Азбуката на съдбата
Рожденната дата и Цветята
Антонов ден - 17 януари
Атанасовден - 18 януари
Ивановден - 7 Януари

Бивш астронавт: Не сме сами във Вселената
1 февруари Трифоновден
Задушница преди Великия пост - 6 февруари
Празниците през февруари
На Месни Заговезни започва 40-дневният пост
Езотерик №1 Кубрат Томов:
Кубрат Томов: Съпругата ми ме ослепи
В "Горещо" Новини от Бъдещето с Кубрат Томов - Видео
Какво ще стане през 2010-а?! Ясновидци проговарят пред “Горещо”!
ОПОЗНАЙ СЕБЕ СИ - ЧИСЛАТА И ЧОВЕШКИЯТ ХАРАКТЕР
Кръщението
ЗВЕЗДИТЕ за 2010
Годишен хороскоп за 2010: Презареждане
На Сирни Заговезни искаме и даваме прошка
Свети Валентин - празник на любовта
Днес празнуваме Трифон Зарезан (по нов стил)
Китай посрещна годината на Тигъра - 14.02.2010г.
Поздрави и пожелания за Свети Валентин - 14 Февруари
Цветанка Рангелова в
"Мария в огледалния свят"
Нумерология за деня - 26 февруари
Хороскоп 20 - 26 февруари
8 март - Международния ден на жената
Импийчмънт???
Ясновидци срещу специалисти – Иван и Андрей имат гениална идея!
 
Маг Наско
Occultportal ©