Начало Експерти Материали Попитай Оракула Форум Окултен портал Хороскоп
Occultportal - Окултен портал
 


Име:
E-mail:
Съобщение:
 
Консултирайте се с:
Атанас Велков
Атанас Велков
Окултен наблюдател
0888040420 Skype икона
Визитка >>
Руми Атанасова
Руми Атанасова
Окултен наблюдател
0034610637687 Skype икона
Визитка >>
 Eли Маринова
Eли Маринова
нумеролог
+359896530106 Skype икона
Визитка >>
Числото на вашия дом

Числото на вашия дом

Публикувано от:

Шаман
Прегледана днес 3068 пъти
Странно или не, но според нумеролозите върху хармонията в живота ни влияят и номерът в адреса на жилището ни, и номерът на апартамента, в който живеем.
Проблемите на конкретното число на дома ни могат да окажат влияние и върху определени аспекти в живота ни. Например, ако имате материални затруднения, желателно е да се преместите в апартамент или жилище с номер 8. Разбира се, съществуват множество други съображения по повод избора на жилище, но е важно да знаем дали енергията (вибрацията) на дома ни резонира с нашата собствена енергия. Нумерологията на дома, в който живеем, е важен фактор в живота на всеки човек. Числото на вашия дом се пресмята както се пресмята числото на личната година.
Например, ако живеете на № 23, апартамент 12, събираме цифрите на номера докато се получи просто число: 2+3=5 и на апартамента 1+2 =3. Събираме получените числа: 5+3=8. Числото на вашия дом е 8. Ако сте получили по-голямо число, отново събирате цифрите му.

1
Числото на Вашия дом е 1.
Вибрацията на единицата идеално подхожда на човек, който се кани да започне частен бизнес или друго рисковано начинание. Човекът, който живее в дома на Единицата, ще се учи повече от своя опит, отколкото от инструкциите или съветите на другите. Домът на Единицата е добър за онзи, който иска да следва своя собствен инстинкт и да изразява индивидуалността си оригинално и активно. Понякога в този дом господстват силни емоции, особено когато в него живеят няколко силни индивидуалности. Но тези емоции лекуват и лесно могат да станат стимул за вдъхновени действия. Домът на Единицата не е от домовете, където всичко е подредено, прибрано, тъй като по-малко важните детайли играят второстепенна роля в съзидателните процеси. Ако сте се грижили за другите и сте заели място в живота, където трябва винаги да сте първи, тогава ви е необходим дом с число едно. В него ще се чувствате по-уверени, независими и ще бъдете готови да рискувате.
Проблеми: Понякога в такъв дом може да се почувствате самотни и изолирани, дори в присъствието на други хора. Останалите могат да ви сметнат за егоист, но вие се затваряте в себе си, само за да вземете правилното решение.

2
Числото на Вашия дом е 2.
Дом с вибрацията на двойката е прекрасно място за двама души, които са готови да живеят като съквартиранти, като любовници, като мъж и жена. Вибрацията на Двойката прилича на пламъка на две свещи, запалени от един източник - те са разделени, макар че носят една и съща светлина. Хората, живеещи в дома на Двойката, могат да бъдат свързани подобно на граховите зърна в шушулката. Ще обръщате голямо внимание на енергията и чувствата на онези, с които живеете. Живеейки в този дом, ще се стремите към света и хармонията дипломатично, често ще се вслушвате в гледната точка на другите и ще обмисляте ситуациите, а няма да настоявате на своята гледна точка. Ще откриете, че напълно и с любов разбирате другите. В дома на двойката ще започнете да развивате чувствителност към фините енергии в природата, към изкуството, музиката и дори към аурите на другите хора. Градини, музика, изкуство и магия в този дом процъфтяват. Вие ще развиете своята фина природа и желанието си за хармония. Този дом е прекрасен за изследване и развитие на физическите способности и интуицията. В него взаимоотношенията ще се подобряват и съпружеските отношения ще укрепват.
Проблеми: Тъй като вибрацията на двойката може да разшири вашата чувствителност, възможно е да откриете тенденция към повишена чувствителност и прекалена грижа за чувствата на другите хора. Ако това е така, просто се успокойте и се вслушайте в своя вътрешен глас. Енергията на двойката може също така да изключва другите, тъй като обитателите на този дом са прекалено затворени в себе си.

3
Числото на Вашия дом е 3.
В дом с вибрацията на тройката може да се чувствате много добре. Общуването в такъв дом ще бъде активно и интересно. Това е дом, в който можете да разширите възгледите си за живота. Положителните мисли водят до положителен резултат. Домът на тройката поддържа ентусиазма ви и увеличава топлината на вашия характер. Той великолепно подхожда за купони и развлечения. Домът на тройката спомага за увеличаването на сексуалната и духовна енергия. Премествайки се в дом с число три, вие ще активизирате своя обществен живот. Това е дом, където хора с различна култура и различни възгледи могат да се срещнат и да общуват задушевно и с любов. Силата на триединството в този дом е подобна на енергията на триъгълника и пирамидата.
Проблеми: В дома на тройката може да съществува тенденция на силно разпиляване на енергията и способностите. Погрижете се за финансите, тъй като в този дом обичат да се забавляват, а после да плащат. Понякога също така може да възникне тенденция на прекален оптимизъм. Въпреки това, животът в този дом си струва, независимо от недостатъците.

4
Числото на Вашия дом е 4.
Дом с вибрацията на четворката притежава стабилна и защитаваща енергия. Четворката представлява четири стени или граници, които осигуряват безопасност. Тя символизира твърда основа и защита. Ако изпитвате дестабилизиращо влияние и неувереност в живота, потърсете си жилище с вибрацията на четворката. Ще почувствате как при вас ще се върне прагматизмът, безопасността и земната ви природа. Домът на четворката е свързан с Майката Земя. Именно в този дом ще намерите своите корени и ще посеете семената на своите мечти. В този дом ще придобиете стабилност, увереност и сила. Ще можете и да съберете плодовете на своя труд. Вашата работа ще ви донесе удовлетворение и ще стане източник на безопасност. Домът на четворката спомага за пълната заетост и създаването на основите на бъдещето. Често пъти живеещите в дом с вибрация четири упражняват професии в служба на хората - медицински сестри например. В такъв дом е добре да живее група хора, които работят върху обща цел.
Проблеми: Живеейки в такъв дом, понякога чувствате, че работите безкрай и никога не почивате. Ако чувствате, че това е така, отделете си ден за лекомислени, дори глупави постъпки и се помотайте малко. Съществува също така опасност да станете скръндза или твърдоглавец. Запомнете, че всичко ви стига. Отпуснете се. Животът не е толкова сериозен, колкото понякога ви се струва.

5
Числото на Вашия дом е 5.

Дом с вибрацията на петицата изглежда жив, вибриращ и постоянно променящ се. Ако се местите в дом с число пет, дръжте си шапката винаги готова. Ако сте се заседели на едно място, най-добрият вариант за нов дом е дом с вибрацията на петицата - това е енергия, движение и промяна. Животът ще стане непрекъсната въртележка - срещи, общуване по телефона, участие в купони и екскурзии извън града. Всичко това е забавно и изпълнено с приключения. В този дом ще придобиете и развиете навици за общуване. Домът на петицата винаги е пълен с хора, влизащи и излизащи от него. Той е център на активност. Енергията на петицата стимулира умствената енергия, събирането на информация и умение тя да се споделя кратко и ясно. Това е прекрасен дом за журналисти, които работят у дома. Домът на петицата позволява да се придобие опит в много области. Този дом може да бъде дом на виното, жените и песните. Ако искате да останете ерген, този дом не е за вас. В този дом вашата сексуална привлекателност ще нарасне и той ще бъде добро място за романтични приключения.
Проблеми: Понякога животът в този дом ни се струва прекалено пренаситен. Успокойте се. Медитирайте. Може също така да се появи тенденция да се вземат съмнителни решения. Обикновено, ако живеем в такъв дом, трябва да се доверяваме на инстинктите си. Ако решението обаче е твърде важно, съсредоточете се и обмислете още веднъж всичко, преди да вземете решението.

6
Числото на Вашия дом е 6 .
Дом с вибрацията на шестицата е център на хармония и равновесие. Това е отлична вибрация за семейство, особено, когато в дома има деца. Животът в този дом подпомага чувството за служене на обществото и желанието да се помага на онези, които нямат късмет в живота. Този дом подхожда идеално на онези, които искат да развият артистичните си способности. В такъв дом добре работят адвокати, тъй като енергията на шестицата успокоява и пази. Адвокат, който работи в дом с вибрацията на шестицата, в работата си с клиенти по-лесно ще стигне до сърцевината на проблема, ще прави това със състрадание и грижа. Привързаността към семейството в този дом е нещо много важно. В него се събуждаусещането за близост и любов към партньора, съседа, приятеля и семейството. Украсяването на дома, както и района около него за шестицата са много важни.
Проблеми: Понякога ще ви се струва, че се раздавате на другите без остатък. А и вие самите искате да получите внимание. Срещайте се по-често с жизнерадостни и ведри хора, хора с късмет. Домашните животни също ще донесат в дома ви искрена любов и привързаност.

7
Числото на Вашия дом е 7.
Домът с вибрацията на седмицата може да стане храм на съзерцание и уединение. Това е място, където можете да анализирате натрупания опит и ситуацията в момента, наблягайки на духовната страна в развитието. Домът на седмицата е добър за онези, които искат да живеят сами, да медитират и търсят божественото откровение. Да се живее в този дом с някой, който не подкрепя вашето съзерцателно състояние, няма да е лесно. Подобен дом е добър за студента или изследователя, тъй като вибрацията на седмицата предразполага към съсредоточаване. Тя подпомага интуицията, мечтите, виденията, телепатичните опити, изучаването на философията и метафизиката - изобщо всичко, което ви помага да намерите пътя си в живота.
Проблеми: Този дом не е за хора, които искат да постигнат материален успех. Енергията се съсредоточава върху духовните, а не върху материалните ценности. Ако искате да живеете в такъв дом не сами, а с партньор, ще ви бъде трудно, тъй като ще се стремите към уединение и дори към отчуждение.

8
Числото на Вашия дом е 8.
Вибрацията на осмицата е изобилие във всички области на живота, изобилие от приятели, изобилие в семейството и изобилие от материални ценности. Ако искате да подобрите материалното си състояние, прместете се в дом с вибрацията на осмицата. Осмицата укрепва организаторските умения, които спомагат за постигането на материално благосъстояние. С помощта на дисциплина и упорита работа ще можете да заемете силни позиции. Ако откриете, че прекалено много сте работити над духовното си и емоционално развитие, а не сте обръщали внимание на материалната страна на живота - този дом е за вас. С вибрацията на осмицата финансовото благосъстояние и силната позиция стават възможни. Награди, почести и обществено признание - всичко това е възможно, ако живеете в този дом. Осмицата включва в себе си целокупност. Вашите взаимоотношения ще се развиват не едностранно, а ще включват и физически, духовни и ментални характеристики.
Проблеми: Вие трябва да се грижите за благосъстоянието на другите и да боравите разумно с финансите. Иначе ще се сблъсквате непрекъснато с постоянно изтичане на изобилието.

9
Числото на Вашия дом е 9.
Ако домът ви е с вибрацията на девятката, той е подходящ да се събират плодовете от минали усилия. Това е дом, където расте вашата любов и състрадание към хората. Тази вибрация ще ви помогне да надникнете зад собствените си граници. Вие свободно давате, тъй като сте разбрали, колко много сте придобили в живота. Стигате до дълбининте на мъдростта, което с помощта на вибрацията на девятката може да се излее в пророчество. Понеже осъзнавате, че сте част то вселенското семейство, можете да прощавате някои дреболии в живота и да не се обиждате лесно. Старите приятели са важни за вас и ако живеете в дом с вибрацията на девятката, може да чуете за хора от миналото. Ще откриете, че хората са ви предани, че за тях са важни вашето състрадание и мъдрост. Това е прекрасен дом, в който да живеете до края на дните си. Живейте със своята истина и ще бъдете пример за другите.
Проблеми: Опитвайки се да постигнете най-голяма полза за човечестнвото, може да не забележите индивидуалните нужди. Нещо повече, може да не разберете нуждата на някоя страна от собствената си индивидуалност, тъй като я възприемате като цяло. Например, може да сте сигурни, че бонбоните вредят на здравето като цяло, но да не забележите, че детето вътре във вас се нуждае от сладост сега и винаги.


Източник: http://margaritta.dir.bg/2008/uni/07domnomer.htm
 
 


Сподели това във Facebook: Сподели във Фейсбук

Други статии от този експерт:

Шаман
Да разбереш Шаманизма
Свастиката
Как да се храним през пролетта
Как да се храним през лятото
Как да се храним през есента
Как да се храним през зимата
Любовта и числата
Изчислете своята лична година
Шамана ни води към истината как да се пазим
Шаманска медицина
Свещенни предмети в Шаманизма
Магии се развалят с шамански ритуали
Числото на вашия дом
Нумерологична прогноза за 2008 година
Скъпоценните камъни
Цветарство под зодиака или от какво се нуждаят вашите цветя?
Гадаене с червени скъпоценни камъни
Стихии и съдба
Трепетник
Ръката на Фатима
Как да се предпазим от манипулатори
Прераждане
Дори да не вярваш, подковата пази дома ти
Шамани владеят полови магии
Цветотерапия
Талисманите и Амулетите
ФЪН ШУЙ
Мотива на Психичичната атака
Как да се предпазим от Манипулатори
Магията на цветовете
Пръстенът - символ на вечност, власт, вярност
Mагия ли е хаосът
Общуването като тайнство
За какво говорят цветята
Еротичният език на бижутата
Тайната сила на парите
Шаманизмът е най-старата магическа и мистична традиция
Шаманите се появяват по време на криза
Шаманизма у Българите
Oмразата отнема смисъла на живота
Любовта е цвете на свободата
Гадаене със знаци
Доминото като метод на гадаене
Гадаене на кафе
Магически зар
Гадаене по номера на банкнота
Лесно ли Ви нараняват?
Значението на съня за организма
Победи себе си!
Магията на внушението
Подсъзнанието може всичко
Любовта е цвете на свободата
Здраве и бойни изкуства
Защо правим любов?
Спортове за по-фин силует
Oмразата отнема смисъла на живота
Животворната сила на цветята и фън шуй
Индиански хороскоп
Как да намерим числото на живота си?
Весел хороскоп
Месецът, в който сте родени, влияе върху съдбата ви
Индианска астрология
Никулден
Студентски празник 8-ми декември
9 декември - Зачатие на Св. Анна. Празник на майчинството.
За Сънохващача
Значение на цифри в сънят
Цветови решения според фън шуй
10 декември - Международен ден за правата на човека
Зодиите – кой как обича
Как да тълкуваме сънищата
Мистичното внушение на камъните
Руните като магически символи
КОЛЕДНИЧЕ
Mонарда
Ш А М А Н И З Ъ М
Тайните на Мадарския конник
Определете Вашия камък в зависимост от:
КАРМИЧНА АСТРОЛОГИЯ
Прераждането и връщането към минал живот
Къде да празнуваме Коледа? Йерусалим – свещена земя
Магията на камъните
Цветът ти казва това!
Кармата или как да създадем своя живот
Днес е 3-ти март! Освобождението на България!
ЧЕСТИТ 3 МАРТ НА ВСИЧКИ БЪЛГАРИ !!! ПОЗДРАВЯВАМ ВИ С ПРАЗНИКА -БЪДЕТЕ ЖИВИ И ЗДРАВИ И НЕКА БОГ Е С НАС !!!
Честваме 132 години от Освобождението
Българската православна църква навърши 1140 години
Баба Марта се разлюти
Днес е Благовещение, у нас му казват Благовец
Света Четиридесетница
Цветница
Ц в е т н и ц а
Страстната седмица
Вторник на Великата седмица
Сряда на Великата седмица
ВЕЛИКИ ЧЕТВЪРТЪК - Четвъртък на Великата седмица
ВЕЛИКИ ПЕТЪК или Разпети петък - Петък на Великата седмица
ВЕЛИКА СЪБОТА - Събота на Великата седмица. Слизането на Иисуса Христа в ада
ВЕЛИКДЕН - Христос воскресе! Воистина воскресе! - Христос възкръсна! Наистина възкръсна!
Подвижните празници от Великден до Петдесетница
6 декември – Никулден
 








Маг Наско
Occultportal ©