Начало Експерти Материали Попитай Оракула Форум Окултен портал Хороскоп
Occultportal - Окултен портал
 


Име:
E-mail:
Съобщение:
 
Консултирайте се с:
Атанас Велков
Атанас Велков
Окултен наблюдател
0888040420 Skype икона
Визитка >>
Руми Атанасова
Руми Атанасова
Окултен наблюдател
0034610637687 Skype икона
Визитка >>
 Eли Маринова
Eли Маринова
нумеролог
+359896530106 Skype икона
Визитка >>
Кубрат Томов: Съпругата ми ме ослепи

Кубрат Томов: Съпругата ми ме ослепи

Публикувано от:

Окултпортал
Прегледана днес 4921 пъти
Синът на Велизар Енчев не се е самоубил

Кубрат Томов е енциклопедична личност, популярна като консултант по разнообразни въпроси на познанието. Член е на Българското астронавтическо дружество и основател на Българското дружество по психотроника, както и на Първия университет за нова култура. Автор е на десетки книги и стотици статии в пресата. Репортер на “Женски Тайни” се свърза с г-н Томов, за да му зададе въпроси, свързани с тайните на човешката психология и връзката й с езотеричните тайнства.


- Ще ви помоля да коментирате нашумялата история с ослепяването на Виктория от “Мюзик айдъл” от нейния приятел Димитър... Шизофренията има ли според вас “таен” – езотеричен, произход?
- Има генетичен произход, но може да бъде отключена при някакви обстоятелства от различни причини на психично ниво. Агресивността е типична за пристъпите на тази болест.

Кубрат Томов Снимка: - Знам, че и вие сте жертва на идентичен инцидент – пострадало е едното ви око - ослепен сте от собствената ви съпруга...
- Така е, но не искам да говоря за това.

- Опасно ли е да се живее с такъв човек под един покрив?
- Опасно е. Неадекватност, буйност, нерви и т.н., но казах – не искам да говоря за това.

- В крайна сметка какъв е коментарът ви за подобно съжителство?
- Проблемът е по-сериозен. Хората нямат критерий за добро и зло. Не могат да поемат съдбите си в собствените си ръце. Не знаят какво е това “карма”. От любов не може да се ослепява. Това е безумие, това е жестоко и против природата на човека.

- Казахте ми, че имате версия за самоубийството на сина на Велизар Енчев...
- Синът на Велизар Енчев не се е самоубил. Подсъзнанието е отключило психична верига и в момент на разсеяност момчето се е простреляло. Не е било нарочно. За мен това е нещастен случай, провокиран от заиграване с оръжието. Както се разбра, момчето е обичало да си играе с пистолета. Редовното насочване на оръжието до главата му е създавало бавно и постепенно психични “крачки” на привикване към “близост” с пистолета.

Кубрат Томов Снимка: "Стандарт"

В един момент мозъкът престава да бъде нащрек и тогава нещата вече не се контролират на съзнателно ниво. В такова състояние е натиснат спусъкът.

- Какво мислите за сегашния “ВИП-брадър” и апела на шоуто за благотворителност?

- Всичко това е манипулация, забавление и фалшификат. Ако беше истинска благотворителност, другояче щяха да изглеждат нещата. За мен това риалити е манипулативно, даже и някое левче наистина да стигне до децата.

- Г-н Томов, започна новият сезон на “Ясновидци”. Какво е мнението ви?
- Очевидно е, че сега телевизията е положила максимални усилия да подобри изданието. Нивото на участниците е много по-високо, отколкото в предишния сезон. Очертават се интересни моменти, свързани с екстрасензориката.

- Вие участвахте ли в подбора на участниците?

- Не. Не виждам и познати лица сред избраните. Но съм много впечатлен и любопитен към някои от тях. Двете млади момчета – едното 18-годишното, и другото, което е на 17, ми изглеждат много силни.

Лудването не е патент на демокрацията

Обявеното ослепяване на айдълката Виктория от приятеля й шизофреник Димитър предизвика спорове дали това е истина или инсинуация. Отново се повдигна темата за семейното насилие. Заговори се за всеобщо лудване на нацията. Особено след детеубийството в Осиково. Всъщност подобни куку- трагедии е имало винаги.
Една от най-страшните истории, която в. “Женски Тайни” разнищи пръв, е съдбата на бившия член на Политбюро Емил Христов. Той е тежко болен след прекаран инсулт и почти не напуска дома си на ул. “Латинка”, където живее с последната си съпруга Нели Коларова. От нея няма деца, но затова пък тъкмо в бащинството е голямата му трагедия. През миналата година почина от бронхопневмония в клиниката в Луковит неговият син Веселин. Черна ирония изглежда така назованата причина за смъртта му, защото Веселин цял живот е болен от наследствена тежка шизофрения. Неговата майка – бившата съпруга на Емил Христов – Елисавета, се хвърля от прозореца на Правителствена болница.

Преди това е правела впечатление на жените от червения елит, почиващи в Евксиноград, с манията си за давене. Често разказвала: “А аз като бях в Италия, цялата преса писа, че съм се удавила!” Христов се опитва да я настани за лечение в психиатрична клиника във Виена, но тя отказва. След самоубийството й със скок отвисоко по същия начин слага край на живота си и синът й Пламен. Както и братът на самата Елисавета. Съседите в кооперацията, в която е живяло бившето семейство на Емил Христов, разказват как братята Веселин и Пламен тормозят всички с налудничавите си състояния - как Веселин запалва апартамента си, а Пламен почва да го “гаси” и наводнява цялата кооперация; как после Веселин открадва колата на брат си и кара без книжка; как се прострелва в главата с пистолета на баща си, но успява да оживее; как после живее като клошар – дрогиран и мръсен, спящ вкочанен от пиянство под мостове и по мазета; и как най-накрая престъпна група на апартаментската мафия се възползва от безпомощното му състояние и го накарва да подпише “продажбата” на фамилен апартамент на ул. “Жолио Кюри” в столицата. Четирима от близките на Емил Христов намират покой единствено в смъртта – преди нея животът им е белязан от шизофренията и непредвидимите й състояния.
В някогашното “червено лоно” не само Елисавета Христова е имала психични отклонения. Според зли езици на жената на Енчо Стайков също й хлопала дъсчицата.

Тя ходела облечена така, че човек почти винаги имал усещането, че е по нощница. На около 70 години почти живее в неврологичното отделение на Правителствена болница, където без свян задиря сексуално докторите и се разхожда гола из коридорите, за да им се показва. Всъщност психиатрично отделение в Правителствена има едва от края на 70-те. Преди това партийците някак си се чувствали застраховани от такива “срамни” болести. За Правителствена отговаря лично Милко Балев, а в по-късни години – любимата медсестра на Живков – Ани Младенова.
Жената на най-суетния ни политик от миналото – Антон Югов, Кунка пък била болна от слонска болест. Ужасният й вид я карал да се чувства непрекъснато пренебрегната. Това я направило мнителна любителка на клюките и интригите, което често довеждало други хора до границите на лудостта. Не по-различни били и другите жени на партийните ни величия. Съпругата на бившия председател на Народното събрание Райко Дамянов се отличавала с интелекта и външния си вид, но била опасна – от нея се страхувал дори Живков. Тя била член на управителните съвети на модните списания “Лада” и “Божур”, общувала с кръг от артистичната бохема като Панчо Владигеров и Парашкев Хаджиев, но според сина й Дамян Дамянов била ужасен човек. Авторката на оперетата “Делян”, според сина й, има страхова невроза от най-ранна възраст. После развива параноя. Дамян Дамянов твърди: “Тя беше истински звяр – физически и духовно. Имаше физиономията на Хегел, беса на Сталин и жестокостта на Хитлер”. Преди да умре, мозъкът й продължава да твори заговори, в които задължително “участва”.
Жената на Пенчо Кубадински – Мария, също изпитвала параноичен страх и непрекъснато вдигала скандали, че е пренебрегвана, ощетявана и подценявана от... Партията. Особено агресивна била жената на Боян Българанов. Тя не само била майстор на “заверите”, но и биела домашните прислужници и държала мъжа си – уж властния Българанов, под чехъл. В атмосферата на мнителност и подозрителност много от жените на червения елит изперквали бавно и постепенно. С маниакално самочувствие се отличавала Митка Гръбчева. От непредвидимия й гняв се страхували всички – тя първа тръгнала с панталони през 60-те, държала се мъжки и непрекъснато носела пистолет. Веднъж щяла да застреля сервитьор, понеже й донесъл студено кафето.

Вълка Горанова пък – жената на Пеко Таков, била суперамбициозна по отношение на децата си и те живеели заради нея в постоянен стрес. През есента на 59-а, при нещастен случай – дали от стрес, или по стечение на обстоятелствата, единият син на Тано Цолов застрелва другия с ловна пушка, подарена на Цолов от Хрушчов. 


Еми МАРИЯНСКА

Източник: http://www.bulpress.net/article/11076Сподели това във Facebook: Сподели във Фейсбук

Други статии от този експерт:

Пасиансът на Жрицата
Сценарии на сънищата
Китайски хороскоп
Самурайският меч носи мрачната си репутация на безпощадно оръжие
Сънят лекува!
Пророчески сънища
Архангелова задушница
Св. Архангел Михаил - небесният пълководец (8 ноември)
Вкусни рецепти с дървена кора
Таро е древна езотерична система
ОКУЛТНА ТЕРАПЕВТИКА
Съдба навреме
Третият знак отляво
Лошите качества на всички зодии
Кулинарен хороскоп за всички зодии
Подарък според зодията
Адиaнтум (Adiantum) - Обича топлината, но не и слънцето
Отношението ви към религията според зодията - Религиозен зодиак
2010 година – ревът на Тигъра
Шведски цветен хороскоп
Бъдни вечер e !
Поздрави и пожелания за Коледа!
Св. Йосиф – 26 декември
26 декември - Денят на татквците
Стефановден е! Честито на всички именници!
Именни дни през Декември
Тайнството на Парите
Психология на цветовете
Сценариите, които разиграваме или как да преодолеем нашата властна драма
Петте езика на любовта
50 Велики любовни балади с превод
Можем ли аа тълкуваме собствените си сънища?
Десетте любими израза на представителите на различните зодии
Тъмните страни на зодиите
За Завистта - Мъдри мисли
ЧЕСТИТА НОВА 2010 ГОДИНА
Васильовден
2 януари - СИЛВЕСТЪРОВДЕН
3 януари - Св. пророк Малахия
6 януари – Йордановден
Хороскоп януари - 2010 година
Годината на ТИГЪРА
Каква ще бъде 2010-та година?
Ивановден e
8 януари - Бабинден
Азбуката на съдбата
Рожденната дата и Цветята
Антонов ден - 17 януари
Атанасовден - 18 януари
Ивановден - 7 Януари

Бивш астронавт: Не сме сами във Вселената
1 февруари Трифоновден
Задушница преди Великия пост - 6 февруари
Празниците през февруари
На Месни Заговезни започва 40-дневният пост
Езотерик №1 Кубрат Томов:
Кубрат Томов: Съпругата ми ме ослепи
В "Горещо" Новини от Бъдещето с Кубрат Томов - Видео
Какво ще стане през 2010-а?! Ясновидци проговарят пред “Горещо”!
ОПОЗНАЙ СЕБЕ СИ - ЧИСЛАТА И ЧОВЕШКИЯТ ХАРАКТЕР
Кръщението
ЗВЕЗДИТЕ за 2010
Годишен хороскоп за 2010: Презареждане
На Сирни Заговезни искаме и даваме прошка
Свети Валентин - празник на любовта
Днес празнуваме Трифон Зарезан (по нов стил)
Китай посрещна годината на Тигъра - 14.02.2010г.
Поздрави и пожелания за Свети Валентин - 14 Февруари
Цветанка Рангелова в
"Мария в огледалния свят"
Нумерология за деня - 26 февруари
Хороскоп 20 - 26 февруари
8 март - Международния ден на жената
Импийчмънт???
Ясновидци срещу специалисти – Иван и Андрей имат гениална идея!
 
Маг Наско
Occultportal ©