Начало Експерти Материали Попитай Оракула Форум Окултен портал Хороскоп
Occultportal - Окултен портал
 


Име:
E-mail:
Съобщение:
 
Консултирайте се с:
Атанас Велков
Атанас Велков
Окултен наблюдател
0888040420 Skype икона
Визитка >>
Руми Атанасова
Руми Атанасова
Окултен наблюдател
0034610637687 Skype икона
Визитка >>
 Eли Маринова
Eли Маринова
нумеролог
+359896530106 Skype икона
Визитка >>
Хороскоп 20 - 26 февруари

Хороскоп 20 - 26 февруари

Публикувано от:

Окултпортал
Прегледана днес 1207 пъти
 Овен

21 март - 20 април

На 20-и може да дойдат допълнителни пари, а на 2-ри вече сте ги похарчили. Този уикенд провокира желанието ни за харчове и покупки. Ако се отвори възможност, пътувайте, това ще е най-доброто вложение на средствата, които имате. Вечерта на 21-ви не се оставяйте да ви въздействат и убеждават. И този път може някой да използва честната ви подкрепа и сила за недотам честни цели. На 22-ри е добре да се стартира нов бизнес, ремонт или строеж. Денят е благоприятен за преместване и първа копка на ново място. Добре е, ако започвате нова работа. Дори и да е временна после ще се окаже за постоянно. На 23-ти може да постигнете отдавна мечтана цел, да уредите документ и получите кредит. С едната ръка взимате, с другата давате, но се чувствате по-спокойни. И в любовта сте склонни към двойствени връзки, още утре може да ви изловят. На 24-25-и дайте назад, вероятни са здравословни и професионални проблеми. Работа и дом са противопоставени, трудно намирате баланса между изисквания и възможности. Родените около 10 април ще имат кармична среща на 25-и. Върнете си дълговете и не правете нови. Най-силният ви ден за периода е 26-и. Този петък ще отприщи насъбраната енергия, ще ви помогне да постигнете и най-далечните цели. Не се препоръчва отстъпление. Родените до 1 април ще направят скок в нова посока, ще завоюват високи професионални позиции и ще спечелят дело. Превземате и крепостта-любов.

Телец

21 април - 20 май

На 20-21-ви Луната е във вашия знак. Всяка публична изява ще е успешна, ще носи пари и спонсорства, ще ви отваря врати, които в миналото са били заключени и даже залостени от вътре. Правите пробив дълбоко в тила на конкуренцията, ще изместите дори и по-кадърни с внезапното си вдъхновение за работа и любов. От понеделник нещата пак ще са същите, но вашето положение ще е съвсем друго, ще гледате околните отвисоко. Добро време за брак и годежи. На 22-23-ти два пътя ще се отворят. Единият носи възможност за работа в чужбина или в чуждестранна фирма. Временно запазете и резервния си вариант за работа, изчакайте нещата да се изяснят и стабилизират. Вечерта на 23-ти трябва да дадеш, да обгрижиш някого, за да получиш и ти така желаната подкрепа. На 24-ти станете рано, помогнете на близък да се оправи с възникналите проблеми. Ден за благотворителност, до обед и на вас ще помогне някой. На 25-и ще отсъствате от важно мероприятие, пригответе си извиненията. Но за околните ще стане ясно какви са приоритетите ви. Семейните дела пречат на професионалните, но точно това ви помага и от двете места да се изплъзнете и да идете на трето. Най-слабият ви и рисков ден е петъка. На 26-и в хороскопа ви се образува кармичен кръст. Нещо неприятно ще се случи, очаквайте скандали и разправии. Не са изключени хипертонични кризи. Някаква агресия витае във въздуха. Не сърдете тези, от които зависите служебно и семейно.

Близнаци

21 май - 21 юни

Пътувайте на 20-и. Благоприятен ден за творчески комадировки и огледи на място. Може да направите изгодна сделка с имот, да намерите квартиранти и да си докарате допълнителни пари от посредническа дейност. На 21-ви е добре за преместване в ново жилище и ремонтни дейности. Бъдете скромни, не се месете в чуждата работа, не давайте съвети, за да не излезете виновни за нечие нехайство и неорганизираност. Към обед на 22-ри може да си стиснете ръцете с клиент или бъдещ работодател. Чудесен ден за подписване на нов трудов договор, за премесване на нова работа и благоустройство на жилището. Правите някои важни покупки, не се доверявайте на друг да ви купува нещо, което вие ще ползвате непрекъснато. На първо място търсете удобството, а на второ модата. На 24-25-и Луната е във вашия знак. Добре е да се занимавате с благотворителност на 24-ти, а на 25-и да гоните личните си интереси. Всичко започнато в четвъртък ще ви вдигне нивото. Вечерта ще ви се обадят с предложение, не може да останеш неутрален. Петъчният ден изисква да си там, където смяташ да се установиш и останеш в бъдеще. Не може да се колебаеш, ще паднеш от два стола на земята. Препоръчителна е диета и разтоварване. Направете усилие да се откопчите от хора, които ви вредят и натоварват. Тръбачът съдба свири сбор, застанете под знамената на личния си интерес до края на седмицата. На 24-ти битки предстоят, бъдещето ви зависи от това дали ще участвате или ще се откажете. Смелите печелят.

Рак

22 юни - 21 юли

Съботният ден предлага опрощение, възможности за помирение с близки и любими. Не пропускайте момента, стопете ледовете, бъдете с този, който ви е на сърцето. Чудесен ден за освещаване на дома. Някой ще пътува, ще направи и визита, която друг е предизвестил. Където и да отидете, ще ви чакат с отворени обятия. Получавате и така нужното финансиране, родата се обединява зад гърба ви. Неделният ден е по-неблагоприятен, приберете се рано, не провокирайте никого и не придизвиквайте агресивно настроени хора. На 22-23-ти е добре да се правят размествания и ремонти. Дори и козметичните промени ще ви се отразят добре и ще привлекат клиентела. Дайте втори шанс на хора, с които дълго сте работили и живели в миналото. Вторник вечер е за благотворителни прояви и среща със спонсори. На 24-ти Луната навлиза в знака на трона си Рака. Ще почувствате прилив на сили, ще се справите успешно със семеен проблем, ще подготвите тържества и годишнини, работата ви потръгва. За 25-и насрочете срещи, които са важни не толкова за бизнеса, колкото за кариерата, ученето и специализацията ви. Някой ще изкачи високо стъпало и ще доминира в обществения и политически живот. На 26-и предстоят неприятни разговори и скандали. Няма да мине тихо битката, за която се подготвяте. Съветът е, "който се страхува от вълци, да не ходи в гората", но който иска да постигне успех, нека премери силите си с конкуренцията.

Лъв

22 юли - 22 август

На 20-21-ви губите позиции и пари. Неблагоприятни дни за брак и нов договор за работа. И едното, и другото намирисва на сделка. Някой ви изпреварва и грабва по-доброто, за вас остава това, което никой не е пожелал. Ще се почувствате нежелани и отхвърлени, парите няма да стигнат за пътуване, релаксиращи и оздравителни процедури. Време е да си признаете греховете и нови трупате. Каещите се грешници се завръщат, но дали ще има кой да ги посрещне? Отложеното за 22-ри вече тръгва по правилата, но пак ще върви трудно без подкрепата на близки, колектива или шефа. 23-24-ти са дни за дарителство, данъците ви олекват. Подайте документи и кандидатствайте за стипендии. На 24-ти уредете наемни отношения и наследствени проблеми. Печелите, когато двама се карат. На 25-и всяко обаждане е от значение, подава ви се информация за утрешните двубои и конкурентни битки. На 26-и Луната навлиза в Лъв и среща Марс. Аспектът е дълбоко емоционален и провокативен. Някой ще направи изказвания, които могат да го издигнат или сринат от сигурна позиция. Защитавайте си интереса. Няма да има мирни разговори, всичко ще се решава с остри спорове и финансови битки. Родените около 1 август са най-силно провокируеми. Качвате кръвното, не търпите намеса и се месите открито в чуждите работи. Този ден ви показва в истинската ви сила и величие независимо трудностите, които изпитвате. Взимайте каквото искате, вие сте на ход.

Дева

23 август - 22 септември

Започвате силно и на бегом периода. На 20-21-ви получавате дори и незаслужени подаръци, пътувате и печелите предимства, докато другите губят и отпадат от играта. Увеличете натоварванията и натиска, действайте инициативно и си гонете интереса до дупка. Всичко може да се постигне, да се реализира и претвори в реалността. Може да сбъднете мечтите си и да организирате мечтите на другите в своя полза. И като капак някой ще финансира проектите и ще подкрепи намеренията ви. На 22-ри колелото на съдбата ще се завърти, ще ви изпрати отдолу, в подчинено и потиснато положение. До сряда попадате на професионална и любовна засада, ще се червите и страхувате, ще лъжете и ще ви лъжат. Дано успеете да овладеете ситуацията с ум и изчакване. Вероятен е здравословен проблем, пазете се от настинки. На 23-ти следобед ще ви се отвори възможност да помогнете на някого и точно тази подкрепа ще промени положението и ще сложи край на личните ви неуспехи. На 24-25-и сами може да се надявате на подкрепа и защита. Идват канени и неканени гости, отнасяйте се еднакво към хората, които прекрачват прага ви. 26-и е ден на неприятни противопоставяния и битки. Съветът е да водите своите битки, а не да се включвате в чуждите. Предстоящото пълнолуние ще засегне болезнено родените до 1 септември.

Везни

23 септември - 22 октомври

На 20-и е добре за пътувания, за срещи с хора, с които имате взаимно нещо да си прощавате и изглаждате отношенията. Стопирани преговори се подновяват, до дни може да вземете важно бизнес решение и да осъществите професионална промяна. Всичко трябва да се прави много внимателно, за да не останете от два стола на земята. В неделя не е за сбирки и срещи с непознати. Може да попаднете под неблагоприятно въздействие. Подгответе се за голямото нападение от понеделник. На 22-23-ти късметът ще ви подкрепя и при най-немислимите ви начинания. Оказва се, че конкурентите ви не са подготвени и не очакват атаки. Действайте активно в посока на личните си приоритети. 22-ри е ден за първа копка, за начало на ремонт, за стартиране на нов бизнес и паралелна дейност. На 23-ти започнете диета, до пълнолунието се прочистете от вредни въздействия и влияния. Не бързайте на 24-25-и. Сега е време за друг да се изяви. Може да станете дясната ръка на победителите или да се скриете зад техния гръб. Вероятни са проблеми в дома, семейните отношения изискват повече внимание и старание, но и работата не бива да куца. Оказвате се между чука и наковалнята, ще е трудно да се справите с всичко. На 26-и попадате в центъра на тежки битки, трябва да вземете страна, да покажете отношение, а това ще ви осигури гръб и повишение в бъдеще. Все пак внимавайте, този петък е доста силов и манипулативен, не е за дребни играчи и сметки на дребно.

Скорпион

23 октомври - 22 ноември

Очаква ви неприятен уикенд. Плащате за чужди удоволствия и амбиции, а за вашите не остава време, а и никой не се интересува. Ще се почувствате пренебрегнати, съветът към близките ви е да са по-внимателни и да намалят натиска, за да не се стигне до душевни и физически експлозии. Една покупка почти ще ви разори. Ако я реализирате в средата на деловата седмица, ще има отстъпки или близък ще помогне. Родените около 1 ноември са в неблагоприятна здравословна позиция. Обличайте се добре независимо времето. На 22-ри направете първа крачка по отношение на нов проект и работа. Ако направите и любовно предложение, до дни може да сте вече обвързани и щастливи. Чака ви един наистина стартов за амбициите ви понеделник. На 23-ти се погрижете за нечия кауза и защита, време е за благотворителност кой както го разбира. Най-силните ви дни за периода са 22-23-ти. Действайте смело, време е за изпити и конкурси, ще спечелите битката дори с по-силен противник. Не забивайте поглед в земята, целете се нависоко, за да се разпрострете нашироко. Време и за политически изяви. На 26-и попадате в неприятна, опасна и кризисна ситуация. Вероятен е здравословен проблем, сърцето прескача, а и половинката прескача при друг или разбира за връзките ви. Въздържайте се от агресивни действия, нещо неприятно може да се случи. Не е ден за сбирки и закъснения, а и в работата нищо не върви по правилата.

Стрелец

23 ноември - 21 декември

Пътувайте, стремете се да си прекарате добре през уикенда, да разпуснете и да овладеете стреса. Откликвайте на покани, длъжници ви се издължават. Чакайте подаръци и подкрепа от близък. Още в началото на деловата седмица ще ви натиснат проблемите в работата и личния бизнес. Не се препоръчват двойствени връзки и залитания в непроверена посока. Не е време и за големи разходи и вложения. Доверете се на усета си, не давайте обещания на малко познати хора и не обвързвайте парите и работата си със съмнителни партньори. Ако се чувствате нестабилни в работата, търсете нещо допълнително, за да стъпите здраво на земята в момент на криза. На 24-25-и може да спечелите пари от имотни дела и делби, съберете семейния съвет и решете къде да вложите спечеленото и спестеното. Отваря се за вас нова ниша на пазара, концентрирайте усилията си върху семейния бизнес. Някой ще направи и крачка в политиката, ще постави условия и ултиматуми. Ден с огромна сила за вас е 26-и. Намирате лост и опорна точка и решавате всеки тежък проблем. Някъде ще има и силови действия. Където не става с добро, ще има крути мерки, но такъв е животът. Ако от доста време търпите натиск, лишения и не си получавате заплатата, днес ще надигнете глас, ще се отърсите от манипулацията и ще си потърсите правата и парите. Действайте смело, дава ви се сила да притиснете длъжниците.

Козирог

22 декември - 20 януари

Съботният ден носи поне две придобивки, а за третата ще научите до края на седмицата. Пътувайте, уредете си среща със спонсори и мениджъри, финансовото ви положение се подобрява. На 20-21-ви от всичко може да изкараш пари, работата ви спори, решават се лесно заплетени семейни отношения и имотни делби. Не протакайте сделки. В неделя ще давате, ще подкрепяте чужда кауза, но с действията си ще подкрепите бъдещите си успехи и постижения. Не се срещайте с непознати, някой е намислил да спечели на ваш гръб, но няма да успее. На 22-ри се оглеждайте, движите се близо до хора на деня, нечии интереси и нужди се преплитат с вашите. Може да се надявате на допълнителна работа и съвместен бизнес. Някой купува и продава на сметка, вложения в недвижимост се препоръчват. Благоприятно време за строежи и начало на ремонт. На 23-ти пасивността е нежелателна, мощни сили се надигат, с един замах може да си решиш проблемите, но и нови да си създадеш. Започнете диета до пълнолунието. На 24-25-и няма да се чувствате добре, ще се наложи да тичате между дома и работата, не може да угодите на никого. Вероятен е здравословен проблем или грижа за близък. На 25-и е вероятно да се издъните в службата, закъснения не се препоръчват. Отложеното за 26-и ще мине на ниво независимо разправиите и неприятностите. Постарайте се да реагирате спокойно и без нерви на всеки проблем, иначе ситуацията ще добие хроничен характер.

Водолей

21 януари - 19 февруари

Този уикенд носи разходи, които не може да си позволите, и пътувания, които може да провалите. И всичко заради тези пусти пари или тяхната липса. Трябва да мислиш по-материално, да не даваш с лека ръка спечеленото с тежък труд. Искате или не ще ви ползват като дойна крава близки и познати. Помислете за какво ви канят на нечий празник. Сами и на свой терен загубите ще са по-малко. На 22-23-ти ситуацията коренно ще се промени. Това са дни на придобивки и постижения. Очертава се и спонсорска подкрепа, допълнителна работа и странична любовна връзка. Явете се на конкурси, ще бъдете предпочетени, кандидатурата ви изпъква на фона на останалите. Взимайте каквото ви се дава и не се оглеждайте. Нито една възможност да не остане неизползвана, за да не ви е яд след време. Вечерта на 23-ти се обадете на човек, от когото очаквате уреждане на документи, разрешителни или кредит. Предстои преместване и ремонт на жилище. Ориентирайте се към бартерни сделки. До сряда имате шансове и за чужбина, може да спечелите място и в чуждестранна фирма. На 24-25-и обръщайте повече внимание на дома и близките. Добре е за покупки и промяна на интериора. Колелото на съдбата ще се завърти и в петък вече ще сте отдолу, притиснати от безпаричие и лична безизходица. Бъдете внимателни. В опозиция на Водолея на 26-и ще бъдат Луна и Марс. Аспектът е агресивен и дълбоко емоционален, сдържайте чувствата и не влизайте в чужда територия. Не е ден за изневери.

Риби

20 февруари - 20 март

Предстои приятен и обезпечен уикенд. Някой поема издръжката и харчовете ви, явяват се спонсори, може да направите успешна сделка и пробив в бизнеса на конкуренцията. В неделя се приберете навреме, ако пътувате. Предстои тежко начало на деловата седмица. На 22-23-ти ви изтикват от софрата по-нахални и по-некадърни от вас. Трудно прокарвате идеите си, губите време в разправии и приказки, вместо да се хванете здраво за работа и да елиминирате опонента. Към края на работното време на 23-ти може да дойдат благоприятни вести и съобщения, променящи живота ви към добро. Най-успешните ви дни са 24-25-и. Енергията ви нараства, ще се справите лесно с всеки проблем или с този, който го създава и ви мъти водата. Добро време за водене на дела, за юридически консултации и сделки с имот. Нечие отсъствие и грешка ще работят за вашата кауза. Не бива да отсъствате от работа, чакайте повишение или много голяма поръчка. Не е време да предаваш инициативата в чужди ръце, за да не делиш печалбите. Рибите, плуващи в морето на политиката, ще се подредят добре на 25-и. На 26-и застанете близо до покровителя и спонсора Лъв. Ще има опасни схватки по върховете. Ако подкрепиш точния човек в точния момент, спасяваш и себе си от кризата.

Неда Иванова

Източник: http://www.monitor.bg/article?id=233388Сподели това във Facebook: Сподели във Фейсбук

Други статии от този експерт:

Пасиансът на Жрицата
Сценарии на сънищата
Китайски хороскоп
Самурайският меч носи мрачната си репутация на безпощадно оръжие
Сънят лекува!
Пророчески сънища
Архангелова задушница
Св. Архангел Михаил - небесният пълководец (8 ноември)
Вкусни рецепти с дървена кора
Таро е древна езотерична система
ОКУЛТНА ТЕРАПЕВТИКА
Съдба навреме
Третият знак отляво
Лошите качества на всички зодии
Кулинарен хороскоп за всички зодии
Подарък според зодията
Адиaнтум (Adiantum) - Обича топлината, но не и слънцето
Отношението ви към религията според зодията - Религиозен зодиак
2010 година – ревът на Тигъра
Шведски цветен хороскоп
Бъдни вечер e !
Поздрави и пожелания за Коледа!
Св. Йосиф – 26 декември
26 декември - Денят на татквците
Стефановден е! Честито на всички именници!
Именни дни през Декември
Тайнството на Парите
Психология на цветовете
Сценариите, които разиграваме или как да преодолеем нашата властна драма
Петте езика на любовта
50 Велики любовни балади с превод
Можем ли аа тълкуваме собствените си сънища?
Десетте любими израза на представителите на различните зодии
Тъмните страни на зодиите
За Завистта - Мъдри мисли
ЧЕСТИТА НОВА 2010 ГОДИНА
Васильовден
2 януари - СИЛВЕСТЪРОВДЕН
3 януари - Св. пророк Малахия
6 януари – Йордановден
Хороскоп януари - 2010 година
Годината на ТИГЪРА
Каква ще бъде 2010-та година?
Ивановден e
8 януари - Бабинден
Азбуката на съдбата
Рожденната дата и Цветята
Антонов ден - 17 януари
Атанасовден - 18 януари
Ивановден - 7 Януари

Бивш астронавт: Не сме сами във Вселената
1 февруари Трифоновден
Задушница преди Великия пост - 6 февруари
Празниците през февруари
На Месни Заговезни започва 40-дневният пост
Езотерик №1 Кубрат Томов:
Кубрат Томов: Съпругата ми ме ослепи
В "Горещо" Новини от Бъдещето с Кубрат Томов - Видео
Какво ще стане през 2010-а?! Ясновидци проговарят пред “Горещо”!
ОПОЗНАЙ СЕБЕ СИ - ЧИСЛАТА И ЧОВЕШКИЯТ ХАРАКТЕР
Кръщението
ЗВЕЗДИТЕ за 2010
Годишен хороскоп за 2010: Презареждане
На Сирни Заговезни искаме и даваме прошка
Свети Валентин - празник на любовта
Днес празнуваме Трифон Зарезан (по нов стил)
Китай посрещна годината на Тигъра - 14.02.2010г.
Поздрави и пожелания за Свети Валентин - 14 Февруари
Цветанка Рангелова в
"Мария в огледалния свят"
Нумерология за деня - 26 февруари
Хороскоп 20 - 26 февруари
8 март - Международния ден на жената
Импийчмънт???
Ясновидци срещу специалисти – Иван и Андрей имат гениална идея!
 
Маг Наско
Occultportal ©