Начало Експерти Материали Попитай Оракула Форум Окултен портал Хороскоп
Occultportal - Окултен портал
 


Име:
E-mail:
Съобщение:
 
Консултирайте се с:
Атанас Велков
Атанас Велков
Окултен наблюдател
0888040420 Skype икона
Визитка >>
Руми Атанасова
Руми Атанасова
Окултен наблюдател
0034610637687 Skype икона
Визитка >>
 Eли Маринова
Eли Маринова
нумеролог
+359896530106 Skype икона
Визитка >>
Нумерология - Господарските числа, числа на изпитания

Нумерология - Господарските числа, числа на изпитания

Публикувано от:

Eли Маринова
Прегледана днес 13221 пъти

Господарските числа.Те носят отговорности и изпитания, свързани с техния характер, носителите им се вълнуват от световната политика, от съдбата на Земята и човечеството. Често те с радост се занимават безкористно с обществено-полезен труд или участват в спонсорски и дарителски акции или в благотворителни фондации. При тях всяка грешка, разсейване и немарливост се наказват сурово от съдбата. Разбира се има моменти, когато Господарското число може да се сведе до обикновено. Това често е добре, особено, когато носителят му трудно понася голямото напрежение, породено от силата на числото. Но короната, макар и невидима, остава. Поради това носителите на господарски числа често са много противоречиви и напрегнати личности. Притежателите на Господарски числа винаги трябва да внимават какво си пожелават, защото обикновено желанията им се сбъдват, но често във вид на изпитания или наказания.

Единадесет, елемент въздух, Дух. Морал и етика. Сребро, платина, цвят електрик.


Послание – да погледнеш нощното небе и да разбереш, че не си сам във Вселената, да споделиш това откритие с другите около себе си. Носителят на 11 е пратеник на Бога, учител между хората, който чрез своята скромност и смирение може да разбере духовните нужди на хората около себе си и да им помогне да намерят призванието си. Единадесет ни казва, че осъзнавайки инстинктите си, ние се превръщаме в хора, надраствайки ги, градим морала си. Деянията на този Учител са откровение. Това, което човек може да прозре в 11 и да открие на своите ближни, не винаги може да бъде облечено в коткретна форма. Всички носители на господарското число 11 трябва да се научат що е морал и етика, като общочовешки ценности, а не да налагат на околните собствените си разбирания по въпроса.


Но всички хора, подвластни на морализиращото единадесет трябва да помнят, че в глада няма достойнство и да проявяват търпение и съчувствие към хората, които са изпаднали в бедствено положение или в крайна нужда. Всеки човек, поставен в позиция на неизбежна отбрана или в ситуация, в която трябва да се бори за физическото си оцеляване, забравя за морала и за етиката. Това е закон, с който всички наистина мъдри хора се съобразяват. Единадесет започва морализаторска и просветителска дейност, а 22 и 33 я доразвизат. За съжаление аз съм се сблъсквала с много хора, носители на господарски числа, които са много големи моралисти спрямо другите, но никога не се сещат да погледнат себе си.


Балансирано 11 - това е ново начало на по-високо ниво. Притежателите на 11 развиват усет за обществото, осъзнало се като групова душа; усет за неговите съставни части и връзките между тях, за настроенията в самото общество и извън него. Единадесет управлява етиката и морала както на цялото общество, така и на отделния индивид. Числото дарява притежателите си със самоотверженост, емоционалност и много силна интуиция. Носителите му могат да станат мистици или пророци, като тяхното откровение няма да щади никого; ще бъдат поети и откриватели, ще се интересуват от изкуство и духовен живот, в делата си ще бъдат водени от усърдие и идеализъм; ще са готови за мъчиничество. Много притежатели на 11 имат силно развито религиозно чувство, дори без да го съзнават. Числото дарява чар, грация и сексапил, но при всички случаи притежателите на 11 са много капризни. Те имат съзанието за собствената си значимост и очакват околните им да забележат и да признаят автоматично тази значимост. От тук тръгват доста неприятни недоразумения.


Твърде силно 11. Показва нетактичност, непрактичност, прояви на фанатизъм, разсеяност и непостоянни емоции; липса на ориентация за време и пространство. Капризността се превръща в заядливост; благородната гордост – в празно и много натрапчиво чувство за царственост.
Слабо 11 - когато човекът няма сила да понесе тази царска корона, се ориентира към редуцирането й до обикновена двойка. Понякога това е най-доброто решение на проблема, но често хората, избрали съзнателно или не тази съдба, търпят ред ограничения. Те проявяват страх, надменност, липса на разбиране за каквото и да е; стават заядливи, злопаметни, лицемерни; често прекаляват с еротиката, лъжат, за да си спестят обястения за нелицеприятни постъпки.

 
Двадесет и две. Материализиращият господар. Елемент вода. Корал, рубин, червено злато.


Послание – първоначалната идея е нещо много чисто и непорочно, но като такава, тя има много малка стойност. Проблемът е, че когато бъде приземена, идеията бива деформирана от материалната си дреха. Задачата на ностителите на тази корона е да материализират идеите с възможно най-малко и най-приемливи деформации. Двадесет и две е връзката дежду земята и небето, между материалния и духовния свят и носителите му по правило имат силна интуиция, те трябва да осмислят и разберат що е това власт и как се прилага тя на практика. Господаруването в никакъв случай не може да бъде разумно и благородно властване. Господството иска и жертва, която се явява в 33.


Балансирано 22 - числото се нарича Материализиращият господар. То дарява носителите си със сила и издържливост на всички полета; с практичен идеализъм, тоест 22 знае какво си струва да се направи и какво е излишно. Мислите и интересите на носителите на това царско число имат международна насока. Те имат възможност за универсално издигане. Всички хора, които притежават тази корона се стремят да упражняват контрол върху другите около тях и върху средата като цяло. Поради тази причина често възникват неприятности.


Твърде силно 22 - работохолизъм, чертаене на планове за бързо забогатяване, големи приказки без покритие; безогледен контрол. Понякога има опасност от занимания с окултизъм с много съмнителна чистота и морал.


Слабо 22 - злоба и завист, изключително ограничаване и самоограничаване, черна магия, престъпност. Ако числото бъде сведено но обикновено 4, за да са поносими нещата, притежателят му ще трябва да работи здраво, като произвежда материални ценности, без да се стреми към какъвто и да е контрол над средата или над околните си.


Тридесет и три. Елемент въздух. Дух, жертва. Цвят светло синьо.


Послание – всемирна любов и братство, хармония навсякъде и във всичко. 33 е духовен учител, лечител и наставник, върховен родител. Енергията на 33 става експлозивна, ако остане неразбрана и не бъде насочена и канализирана. Числото носи посланието на Хермес Трисмегист – „Както горе, така и долу.” Носителите на това число трябва да разберат какъв е смисълът на жертвата и саможертвата – да се откажеш доброволно от едно нещо за да получиш друго, най-често в името и за благото на ближните си. Да приемеш нуждата от жертва и саможертва с вяра, разумно, спокойно и с достойнство. Притежателите на господарското число 33 трабва да се научат да правят разлика между желнията и мечтите си, и собствените си възможности за тяхната реализация. Силата на това число е много голяма и често притежателите му не могат да я реализират до край. Смята се, че това е пътят на Иисус Христос и на Александър Велики.


Балансирано 33 - добросъвестност, изострено чувство за ред и закон, за хармония. Милосърдие, особено към слаби, болни или онеправдани хора; много силно чувство дълг и чест; готовност за жертва и саможертва за, на пръв погред незаслужаващ това човек или друг обект, група от хора или ситуация. Притежателите на 33 често са много гнусливи. Когато са притеснени, движенията им стават сковани. Те могат много лесно да бъдат манипулирани по линията на милосърдието и справедливостта, но когато открият измамата, ситуацията става взривоопасна.
Твърде силно 33 - фанатизъм и заслепение, безогледно и безкомпромисно помагане. (Те забравят, че човеку добро насила не можеш направи). Тиранично налагане на собствените разбирания и ценности. Хората с твърде силно 33 не понасят ограниченията и спънките. Поставени в такава ситуация, стават нетактични, нетолерантни и дори агресивни.


Слобо 33 - прояви на безотговорност, отказ от семейни и родови традиции. Дори при най-незначителен неуспех се изкарват жертви и винаги активно търсят виновниците за това и ги „изобличават”. Хората, които нямат сили да понесат тази корона, най-лесно и най-безболезнето свеждат числото до 6. Те само трябва да се научат на толетантност, търпение и смирение.

Числа на изпитания. Всъщност всички числа между 10 и 20 могат да бъдат смятани за Числа на изпитания, но традиционно те са: 13/4, 14/5, 16/7, 19/1.


13=4изпитание на изпълнителността. Ако изоставите работата си недовършена, или я свършите как да е, ще трябва да изтърпите сурово наказание, което се изразява в лош късмет или лошо здраве. 13 е носител на промяна в здравето, най-често внезапна, но пък това число дарява и невероятна издържливост. Притежателите на това Число на изпитание може да носят върху себе си видим белег от някаква злополука. 13 дарява с голяма издържливост и работоспособност своите притежатели. Те стават перфекционисти и дори педанти по отношение на работата си.


14=5изпитание на уравновесеността. Числото на Марс. Притежателите му трудно запомнят поуките от допуснатите грешки и имат навика да повтарят една и съща грешка многократно. Освен това 14 оспорва всичко казано и направено за негово добро и с това предизвиква агресия. Притежателите на това Число обичат да трупат вещи и да правят експерименти със сетивността си. Те трябва да научат закона за промяната - придобийте, използвайте придобитото и след това го освободете. Само така ще се почувствате пълноценни. Хората, които са носители на това Число на изпитания може да имат проблем с адаптациата към средата си или здравословен проблем с някое от сетивата си.


16=7изпитание на вярата и оптимизма. Трябва да се научите да вярвате в себе си, на хората около себе си, дори в Силите Небесни. Това число предупреждава за разбити илюзии или сърце, за нещастна любов, за опасност от загуба на репутацията, за връзки с неподходящи хора на неподходящо място по неподходящо време. Храмът на духа и вярата е единственото сигурно място за вас. Ще имате всичко, а след миг – нищо, ще държите Птицата на щастието в ръка, а след миг тя ще отлети. Не гонете успеха и късмета безогледно, а се уповавайте на Висшата Справедливост. Освен това 16 е числото на вълшебниците, астролозите и нумеролозите, на гадателите с карти Таро.


19=10изпитание на смелостта и разума. Всичко на този свят се плаща. Винаги трябва да помните, че всяко нещо на този свят си има своята цена, която често е доста солена и горчива. Често притежателите на 19 се смятат за жертва на обстоятелствата, но това съвсем не е така, те просто изпитват върху гърба си така наречената „реакция на средата” или по-просто казано:”Каквото си си надробил, това ще сърбаш.” Възможно е притежателите му хем да се стремят към известност и слава, хем да се страхуват от това или при излизане пред аудитория да страдат от сценична треска. По принцип те често проявяват едновремено и страх (плахост) и агресия. Притежателите на 19 трябва да се научат разумно да стстояват мнението си и да не прибързват с делата и думите, защото може да стане така, че цял живот да страдат от някое прибързано взето решение или действие. Не бързайте, когато вземате важни решения, овбадейте изпреварващата си реакция. 19 носи голяма издържливост и стремеж към всичко ново, авангардно и неизследвано до сега.Сподели това във Facebook: Сподели във Фейсбук

Други статии от този експерт:

Въведение в нумерологията
Картите Таро и тяхната история
Нумерологична прогноза на България през 2010 година
Имени дни и празници през месец декември
Сънищата
Какво представлява психометрията
Нумерологични значения на числата.
Месец Януари, Голям Сечко
Празници и имени дни през месец февруари
Ели Маринова в Шоуто на Иван и Андрей 18.02.2010 г.
Честита Баба Марта!
За българските традиции
Стихиите в сънищата ни: водата
Лазаровден и Цветница
Червеното великденско яйце
Празниците през април
Стихиите в сънищата ни - огънят
Нумерология - Господарските числа, числа на изпитания
Календар за месец май
Обредите на Гергьовден
Спасовден, Черешова задушница, Свети Дух
Календар за месец юни
Писмената
Буквите в сферата на нумерологията
Гаданията МО
Обреди и празници през месец юли
Руните на викингите
За магиите и омагьосването
Бългаски празници и обреди през август
Суеверия и поверия
Енергийният вампиризъм
празници и имени дни през септември
В нумерологията - Лична година, Личен месец, Личен ден
Денят на пророк Йона
Гадателката Ели Маринова: Десислава я чака сватба
Празници и обреди през октомври
Ели Маринова пред Езотеричен журнал за жената
Обреди и празници през ноември
Така го правят жените - Ели Маринова за сънищата
Празници и обреди през декември
Ели Маринова пред вестник Ретро
Цветовете в сферата на нумерологията
Празници и обреди през януари 2011 г.
Нумерологична прогноза за България през 2011 година
Празници и обреди през февруари, 2011 г.
Истината за вампирите
Ели Маринова за нумерологията пред БНТ
Празници и обреди през март 2011 г.
Празници и обреди през април 2011 г
И-Цзин, китайската Книга на промените
Ели Маринова - Президентски избори 2011 - Коя да е датата?
Празници и обреди през месец май 2011 г.
Ели Маринова в ББТ послучай петък 13-ти
Празници и обреди през юни 2011 г
Празници и обреди през юли 2011 г
Празници и обреди през месец август 2011 г.
Празници и обреди през септември 2011 г.
Празници и обреди през октомври 2011 г.
Празници и обреди през ноември 2011 г.
Празници и обреди през декември 2011 г.
Нумерологична прогноза за 2012 година
Как да изчислим личен ден, месец и година
Нумерологична прогноза за България 2013 тодина
Нумерологична прогноза за България 2014 г.
ЗА ФИЛОСОФСКОТО ЗЛАТО
НУМЕРОЛОГИЧНА ПРОГНОЗА ЗА БЪЛГАРИЯ ПРЕЗ 2015 ГОДИНА
2015 - година на Козата
Малко здравословна хиромантия
МАГИЯТА НА СКЪПОЦЕННИТЕ КАМЪНИ
 
Маг Наско
Occultportal ©