Начало Експерти Материали Попитай Оракула Форум Окултен портал Хороскоп
Occultportal - Окултен портал
 


Име:
E-mail:
Съобщение:
 
Консултирайте се с:
Атанас Велков
Атанас Велков
Окултен наблюдател
0888040420 Skype икона
Визитка >>
Руми Атанасова
Руми Атанасова
Окултен наблюдател
0034610637687 Skype икона
Визитка >>
 Eли Маринова
Eли Маринова
нумеролог
+359896530106 Skype икона
Визитка >>
Нумерологична прогноза за България през 2011 година

Нумерологична прогноза за България през 2011 година

Публикувано от:

Eли Маринова
Прегледана днес 2279 пъти

Универсална година 4.

В миналото хората са смятали четворката за магическо число. Тя символизира Майката земя, богатствата и демоните, които тя крие, границите, които тя създава. Четворката има отношение към всичко, което има четири страни – стая, къща, двор, ограда, селскостопанска земя и към тяхната сигурност и просперитет.

През 2011 година ще има строги изисквания за дисциплина, работа и организация, за производство на материални блага. Разумното ръководстово, добрата администрация и изрядността на документите на всички нива от йерархията на държавата ще е много важно, защото годината ще е доста трудна. За съжаление фирмите и хората, които през миналата година са взели или дали неразумни кредити ще имат много трудности, ще има фалити. От страна на Европейския съюз ще ни бъдат поставени строги изисквания за контрол върху спазването на приетите закони, за строга финансова дисциплина и за борба с корупцията, не само като официални отчети, но и като реални резултати. През тази година има опасност от катастрофи, злополуки, катаклизми, от кражби и загуби.

Пазарът на селскостопанска земя и този на недвижими имоти ще се раздвижи. Ще бъде обърнато внимание на селскостопанското производство, като начин да печелим, на екологичното състояние на природата и по този повод ще има сериозни настоявания от страна на еколозите за съхраняване на уникалната ни природа. Ще има интересни открития в сферата на минното дело и в сферата на археологията. Изкуството и културата също ще се обърнат към класическите сюжети, към природата, природните материали и уважението към Земята. Ще има и спортни постижения, провеждани на оградени от четирите страни терени.

Постепенно и бавно нещата ще се нормализират, хората ще изтрезнеят и ще разберат, че за да излезем от кризата, трябва задружна работа и строга дисциплина. За това налагането на сигурност и ред ще е много необходимо. Големи обществени групи ще страдат от ограничения и липса на разбиране. Щи има новини от сферата на отбраната. Всички трабва да помним, че четворката поражда вражди и пречки и за това трябва да внимаваме на не допуснем това да не попречи на задачата ни – заедно, с общи усилия да тръгнем нагоре, да си осигурим излизане от кризата.

Януари.

Промяната ще се усети още през този месец. Тя ще се изрази в разрешавате проблеми в сферата на транспорта, търговията, комуникациите и рекламата, с всичко, засягащо човешката сетивност. Изискванията за дисцирлина и ред няма да са по вкуса на много хора. има опасност при решаване на определени проблеми съответните служители да страдат от липса на разбиране и въображение. Има опасност от злополуки. Много хора ще се обърнат към хазарта, като начин да спечелят повече пари. Ще има богат театрален живот.


Февруари.

Ще бъде обърнато внимание на реда и закона, на образованието и здравеопазването, на семейството и семейните ценности. Хората ще търсят качество във всички сфери на живота, уют и комфорт. През този месец развлеченията ще са по-ограничени. Ще има изисквания за проява на дълг, отговорност и дисциплина. Възможно е да бъдат осъществи повече сделки с недвижими  имоти и селскостопанска земя. Ще има повече бракосъчетания и благоустройство на населените места.


Март.

Ще има известен финансов подем. Възможни са открития, изобретения и рационализации. Изяви в сферата на философията, религията и мистиката. Има опасност от противопоставяне на разлирни фракции по тези проблеми.


Април.

В действие ще влязат големи планове, ще има подем в търговията на едро, в транспортната сфера, в материалното производство. Големите търговски организации ще трябва да решават сериозни проблеми и не бива да губят време заради дреболии. В сферата на спорта ще има постижения. Ще бъдат заведени доста съдебни искове. Има опасност от злополуки, катастрофи, катаклизми.


Май.

През този месец ще се наложи да бъдат направени много инвентаризации и ревизии. Драматичното изкуство ще е в подем. На преден план ще излязат обществените интереси, работата с обособени групи на обществото – бедни и изпаднали в крайна нужда хора, малцинства и бежанци ще е доста интензивна. Ще бъдат организирани много хуманитарни и дарителски акции. Има опасност от прояви на ксенофобия и религиозен фанатизъм, от прояви на демагогия, от политически манипулации и провокации.


Юни.

Месец на нови, излизащи на челна позиция идеи. Избиране на лидери. Авангардизъм, мода и лидерство. Действие, творчество, промени, начало. Много хора няма да са много доволни от средата си и ще се чувстват ограничени. Ще има много гултурни събития.


Юли.

Ще има оживена дипломатическа дейност. Всичси ше се стремят към мир и спокойствие. Проблемите на жените ще излязат на преден план. Имаопасност от провокации по линията на еротиката и сексуалността. На много места ще се проведат статистически проучвания. Въпреки летния сезон ще има доста съдебни процедури.


Август.

Месецът ще премине под знака на книгите, писаното и печатно слово, на медиите и жълтата хроника. В държавните  и обществени институции ще се решават проблеми на чиновничеството и администрацията. Ще има възход в светския живот. Има опасност от разпиляване на материални блага, от прояви на безотговорност, от клюки и интриги, от корупция.


Септември.

През този месец ще се наложи да бъде свършена много работа, да бъдат поправени много грешки. Всички ще трябва да разчитат на рутината и на дисциплината, но много хора ще се оплакват от пречки, спънки и формалности. Ще има много работа работа в сферата на строителството или във връзка със земята. Културните развлечения ще са в класически стил. Администрация и работа с документи, производство на материални блага. Ще има изисквания за точност и внимание с детайлите, налагане на строг ред и дисциплина в работата. Ще се наложат строги ограничения. Има опасност от злополуки и катастрофи.


Октомври.

Усета за мода и авангардизъм ще бъде събуден. Комуникациите, търговията и рекламата, хотелския и ресторантьорския бизнес ще са във възход. Ще има богат театрален живот.


Ноември.

На първо място ще са изискванията за ред и закон. Съдебните власти ще са доста заети. Сделките с недвижими имоти отново ще се оживят. Ще има повишено внимание към образованието, здравеопазването, възрастните хора.


Декември.

Финансов подем. Открития, проби и анализи, специализация и квалификация, работа с числа. Догматизъм или провокация на фанатизъм.
Ели МариноваСподели това във Facebook: Сподели във Фейсбук

Други статии от този експерт:

Въведение в нумерологията
Картите Таро и тяхната история
Нумерологична прогноза на България през 2010 година
Имени дни и празници през месец декември
Сънищата
Какво представлява психометрията
Нумерологични значения на числата.
Месец Януари, Голям Сечко
Празници и имени дни през месец февруари
Ели Маринова в Шоуто на Иван и Андрей 18.02.2010 г.
Честита Баба Марта!
За българските традиции
Стихиите в сънищата ни: водата
Лазаровден и Цветница
Червеното великденско яйце
Празниците през април
Стихиите в сънищата ни - огънят
Нумерология - Господарските числа, числа на изпитания
Календар за месец май
Обредите на Гергьовден
Спасовден, Черешова задушница, Свети Дух
Календар за месец юни
Писмената
Буквите в сферата на нумерологията
Гаданията МО
Обреди и празници през месец юли
Руните на викингите
За магиите и омагьосването
Бългаски празници и обреди през август
Суеверия и поверия
Енергийният вампиризъм
празници и имени дни през септември
В нумерологията - Лична година, Личен месец, Личен ден
Денят на пророк Йона
Гадателката Ели Маринова: Десислава я чака сватба
Празници и обреди през октомври
Ели Маринова пред Езотеричен журнал за жената
Обреди и празници през ноември
Така го правят жените - Ели Маринова за сънищата
Празници и обреди през декември
Ели Маринова пред вестник Ретро
Цветовете в сферата на нумерологията
Празници и обреди през януари 2011 г.
Нумерологична прогноза за България през 2011 година
Празници и обреди през февруари, 2011 г.
Истината за вампирите
Ели Маринова за нумерологията пред БНТ
Празници и обреди през март 2011 г.
Празници и обреди през април 2011 г
И-Цзин, китайската Книга на промените
Ели Маринова - Президентски избори 2011 - Коя да е датата?
Празници и обреди през месец май 2011 г.
Ели Маринова в ББТ послучай петък 13-ти
Празници и обреди през юни 2011 г
Празници и обреди през юли 2011 г
Празници и обреди през месец август 2011 г.
Празници и обреди през септември 2011 г.
Празници и обреди през октомври 2011 г.
Празници и обреди през ноември 2011 г.
Празници и обреди през декември 2011 г.
Нумерологична прогноза за 2012 година
Как да изчислим личен ден, месец и година
Нумерологична прогноза за България 2013 тодина
Нумерологична прогноза за България 2014 г.
ЗА ФИЛОСОФСКОТО ЗЛАТО
НУМЕРОЛОГИЧНА ПРОГНОЗА ЗА БЪЛГАРИЯ ПРЕЗ 2015 ГОДИНА
2015 - година на Козата
Малко здравословна хиромантия
МАГИЯТА НА СКЪПОЦЕННИТЕ КАМЪНИ
 
Маг Наско
Occultportal ©