Начало Експерти Материали Попитай Оракула Форум Окултен портал Хороскоп
Occultportal - Окултен портал
 


Име:
E-mail:
Съобщение:
 
Консултирайте се с:
Атанас Велков
Атанас Велков
Окултен наблюдател
0888040420 Skype икона
Визитка >>
Руми Атанасова
Руми Атанасова
Окултен наблюдател
0034610637687 Skype икона
Визитка >>
 Eли Маринова
Eли Маринова
нумеролог
+359896530106 Skype икона
Визитка >>
Как да изчислим личен ден, месец и година

Как да изчислим личен ден, месец и година

Публикувано от:

Eли Маринова
Прегледана днес 2359 пъти

Много от нас, ставайки сутрин, поглеждат астрологичната прогноза. Отваряме вестника или любимото ни електронно издание и поглеждаме към зодиите, за да проверим какво ни вещаят звездите. Много е лесно да разберем какво очаква лъва или телеца, например, като знаем деня и месеца си на раждане. При проверка на нумерологичната прогноза е необходимо същото – да се ориентираме според деня и месеца на раждане, но не, за да разберем каква е зодията ни, а за да разберем какво е предлежащото ни число. За целта събираме числата на деня и месеца на раждане и го редуцираме до едноцифрено число.

Астрологичните прогнози са популярни, защото са лесно достъпни и познати на всички ни. Всеки с интерес чете написаното за собствената си зодия, проверява каква е прогнозата за любимите си хора, споделя с околните си какво е прочел, забравяйки, че хората не се делят на 12 точно обособени категории, че в света има невероятно разнообразие от характери, външности и съдби, че всеки човек е роден под уникална конфигурация от звезди, планети и съзвездия. Ако наистина искаме да знаем точно какво ни е писано за този ден или за живота си като цяло, ще трябва да се обърнем към квалифициран астролог, който да начертае и разчете личния ни хороскоп. Така стоят нещата с всяка система за предсказания - и при китайската астрология, и при нумерологията. Последните две системи не са толкова популярни, но това не значи, че са по-малко ефективни. Те само са по-малко познати.

По света има безброй системи за предсказване на бъдещето и всяка една от тях си има своите особености и изисквания. За астрологична прогноза са необходими часът, мястото и датата на раждане и, разбира се, опитен астролог, който да построи и разчете съответната звездна карта. За цялостна съставяне на нумерологична карта са необходими трите рождени имена, изписани на родната азбука на съответното лице и датата на раждане. Когато трябва да работим с отделни времеви периоди обаче, всеки от нас може да се справи доста добре и сам. Необходимо е само да събере стойностите на първата част на рождената ди дата – денят и месецът на раждане и да ги редуцира до едноцифрено число. След това трябва да направи същото с цифрите на текущата година. Като съберем двете получени числа, ние получаваме числото на своята Лична година. Например, момче, наречено да речем Димитър, е родено на 04.06.2000 г. В такъв случай Димитър има Предлежащо число 1, защото 0+4+6=10, а 1+0=1. Събираме 1 с числото на Универсалната година /2011/, която в случая е 4, защото 2+0+1+1=4 и получаваме 5. Именно това е числото на Личната година на Димитър за конкретната година. През тази Лична година нещата около Димитър ще се движат много бързо, ще има много пътувания, промени и приключения, той ще трябва да де адаптира лесно и бързо в различни ситуации.


По този начин стоят нещата и с изчисляването на числото на Личния месец и с това на Личния ден. За да намерим числото на Личния месец, трябва да съберем числото на Личната година с това на текущия календарен месец. Например Димитър се интересува какво го очаква през октомври 2011 г. За целта той трябва да събере числото на Лична година 5 с поредния номер на месеца, в случая 10. В крайна сметка се оказва, че октомври 2011 година за Димитър е Личен месец 6, месец на търсенето и намирането на любов, хармония и семейна отговорност и на проблемите, свързани с тях.


Но Димитър се интересува от точно определена дата – 19.10.2010 година. Какъв според нумерологията е неговия Личен ден на тази дата? За да разберем, трябва да съберем числото на Личната година 5 с поредния номер на календарния месец 10 и с числото на текущата календарна дата 19. Този сбор е: 5+10+19=34. Редуцираме до едноцифрено число: 3+4=7. И така 7 е числото на личен ден 19.10.2010г за Димитър, роден на 04.06.2000 г. През този ден има опасност той да се почувства неразбран и недооценен, да се размине с очакванията си за любов и хармония. За да разбере защо е станало така, ще трябва да е по-аналитичен отколкото емоционален. Но този ден не вещае само разочарования, защото през него той ще успее да докаже своята аналитична или инженерна мисъл. Тогава ще е подходящо да захрани банковата си сметка, за да се множат парите му успешно.


Когато направите тези изчисления няколко пъти, ще се убедите, че нумерологичните прогнози са лесни и успешни. Ще се научите лесно да се ориентирате кой календарен месец какъв Личен месец е за вас и с какви изисквания ще трябва да се съобразявате, за да бъде успешна реализацията ви. Когато напреднете достатъчно и вече сте изчислили вече какъв е вашият Път в живота, какви са числата на Душевния стремеж, на Личността, на Израза, ако се съобразите и с Кармичните си уроци, прогнозата ще е много по-точна.
Ели Маринова.Сподели това във Facebook: Сподели във Фейсбук

Други статии от този експерт:

Въведение в нумерологията
Картите Таро и тяхната история
Нумерологична прогноза на България през 2010 година
Имени дни и празници през месец декември
Сънищата
Какво представлява психометрията
Нумерологични значения на числата.
Месец Януари, Голям Сечко
Празници и имени дни през месец февруари
Ели Маринова в Шоуто на Иван и Андрей 18.02.2010 г.
Честита Баба Марта!
За българските традиции
Стихиите в сънищата ни: водата
Лазаровден и Цветница
Червеното великденско яйце
Празниците през април
Стихиите в сънищата ни - огънят
Нумерология - Господарските числа, числа на изпитания
Календар за месец май
Обредите на Гергьовден
Спасовден, Черешова задушница, Свети Дух
Календар за месец юни
Писмената
Буквите в сферата на нумерологията
Гаданията МО
Обреди и празници през месец юли
Руните на викингите
За магиите и омагьосването
Бългаски празници и обреди през август
Суеверия и поверия
Енергийният вампиризъм
празници и имени дни през септември
В нумерологията - Лична година, Личен месец, Личен ден
Денят на пророк Йона
Гадателката Ели Маринова: Десислава я чака сватба
Празници и обреди през октомври
Ели Маринова пред Езотеричен журнал за жената
Обреди и празници през ноември
Така го правят жените - Ели Маринова за сънищата
Празници и обреди през декември
Ели Маринова пред вестник Ретро
Цветовете в сферата на нумерологията
Празници и обреди през януари 2011 г.
Нумерологична прогноза за България през 2011 година
Празници и обреди през февруари, 2011 г.
Истината за вампирите
Ели Маринова за нумерологията пред БНТ
Празници и обреди през март 2011 г.
Празници и обреди през април 2011 г
И-Цзин, китайската Книга на промените
Ели Маринова - Президентски избори 2011 - Коя да е датата?
Празници и обреди през месец май 2011 г.
Ели Маринова в ББТ послучай петък 13-ти
Празници и обреди през юни 2011 г
Празници и обреди през юли 2011 г
Празници и обреди през месец август 2011 г.
Празници и обреди през септември 2011 г.
Празници и обреди през октомври 2011 г.
Празници и обреди през ноември 2011 г.
Празници и обреди през декември 2011 г.
Нумерологична прогноза за 2012 година
Как да изчислим личен ден, месец и година
Нумерологична прогноза за България 2013 тодина
Нумерологична прогноза за България 2014 г.
ЗА ФИЛОСОФСКОТО ЗЛАТО
НУМЕРОЛОГИЧНА ПРОГНОЗА ЗА БЪЛГАРИЯ ПРЕЗ 2015 ГОДИНА
2015 - година на Козата
Малко здравословна хиромантия
МАГИЯТА НА СКЪПОЦЕННИТЕ КАМЪНИ
 
Маг Наско
Occultportal ©