Начало Експерти Материали Попитай Оракула Форум Окултен портал Хороскоп
Occultportal - Окултен портал
 


Име:
E-mail:
Съобщение:
 
Консултирайте се с:
Атанас Велков
Атанас Велков
Окултен наблюдател
0888040420 Skype икона
Визитка >>
Руми Атанасова
Руми Атанасова
Окултен наблюдател
0034610637687 Skype икона
Визитка >>
 Eли Маринова
Eли Маринова
нумеролог
+359896530106 Skype икона
Визитка >>
Нумерологична прогноза за България 2013 тодина

Нумерологична прогноза за България 2013 тодина

Публикувано от:

Eли Маринова
Прегледана днес 3166 пъти

Прогноза за България през 2013 година.
Универсална година 6. През миналата година България си отвори вратите, към успешното излизане от кризата, образно казано, с пускането в експлоатация на ред пътни магистрали, мостове, естакади, за това през 2013-та ще имаме възможност бавно и постепенно да започнем да се справяме с проблемите. Но новата година е под 6, което съвпада и с Пътя на страната ни, елементът е земя и за това годината няма да е много лека – за да даде благата си, земята изисква дисциплина и изпълнителност. Изискванията за спазване на реда и закона, за уреждането на проблемите в здравеопазването, образованието и науката ще са винаги на първо място. Ако не се справим с тези проблеми, това ще ни попречи да вървим напред. През 2013 година Парламентът, в ролята си на законотворец, полицията, съда и прокуратурата трябва да работят без засечки, и без да бъдат търсени лесни и бързи решения на всяка цена. Решенията на всички проблеми трябва да са справедливи, като в същото време делата не се бавят повече от необходимото. Ще бъде обръщано специално внимание не само на здравеопазването по принцип, а на това, каква е грижата за децата, и възрастните хора, с общественото здраве и като здраве на тялото, така и на психиката. Възможно е ще има изяви на международните движения за мир. Ще започне борба за подобряване на условията на живот. Много крупни хуманитарни организации ще се активизират. Ще има напредък в областта на просветата, медицината и услугите. Навсякъде ще се търси качество и хармония. Обикновените домакинства ще се стремят към разумно изразходване на средствата си. Но през тази година има опасност от груба намеса в чужд живот, от липса на толерантност, от натрапване на чужди ценности, дори прояви на фанатизъм. Никой през тази година не бива да се отказва от отговорност.


Януари - Ще има интерес към квалификацията и специализацията във всички стопански сфери, ще бъдат направени експертни проверки за качеството на много от проектите, завършени през миналата година. Инженерната мисъл и инженерните постижения ще са на голяма почит. Месецът ще мине под знака на анализите, планирането, статистиката, счетоводството и отчетите. Обществото ще се заинтересува от възможностите за собствения си просперитет. Има опасност от прояви на догматизъм и религиозен фанатизъм. Възможен е финансов подем.


Февруари - Времето ще е напрегнато. Ще има подем в производството на материални блага, в работата на големи търговски, бизнес, транспортни и строителни организации. Ще има крупни политически и спортни събития. Има опасност от прояви на бруталност и агресия, от злополуки.


Март – Ще бъдат извършени проверки, ревизии, инвентаризации. Излишното и остарялото ще трябва да бъде изхвърлено. На преден план ще излязат обществото и неговите интереси, проблемите на хората в неравностойно положение ще излязат на преден план. Дейността на хуманитарните организации ще излезе на преден план. Има опасност от прояви на демагогия и от политически манипулации и провокации.


Април - През този месец ще има нови идеи и нови лица в публичното пространство. обществото ще прояви интерес към авангардните технологии и идеи. Много хора ще се изявят като критици и критикари и на лидерите ще се наложи да защитават своите идеи и своите позиции. Ще има активност на борсите. Можем де очакваме постижения във всички самостоятелни дисциплини и в спорта и в изкуството. Възможни са открития и рационализации.


Май - Месецът ще е доста напрегнат. Изведнъж всички ще се заинтересуват от морал и етика, от спасението на света, ще обърнат очи към космоса. Ще бъдат направени сериозни статистически проучвания. Ще има оживена политическа и дипломатическа дейност. В средите на културата и изкуството ще има интерес към романтиката и сантименталността. Цялото общество ще се интересува от философия, психология, от религия и мистика. Проблемите на жените и разрешаването им също ще бъдат засегнати. Възможни са провокации и проблеми с еротиката и сексуалността.


Юни - Цялото общество ще е много оптимистично настроено, но напрежението ще се усеща навсякъде и във всичко. На пазара, в политиката, полицията и прокуратурата ще има голяма активност. Навсякъде ще се говори за книги и медии. Ще има много забавления и много компромати. Ще има и проблеми с корупцията. Има опасност от разпиляване на материални средства. За разрешаване на каквито и да е проблеми ще се прахосват твърде много ресурси, нерви, пари и време, дори здраве. През този месец всички сцени ще бъдат доста оживени. Раздвижване ще има и в държавните и обществени институции и навсякъде, където работят юристи.


Юли - Много напрегнат месец Строгият ред и дисциплината ще са задължителни навсякъде, защото ще трябва да се свърши много работа и в администрацията, и в производството на материални блага, и в бизнес делата. Ще има строги ограничения. Ще се наложи да бъдат поправяни грешки, ще има изисквания за точност и коректност. Ще бъдат обявени много проекти за благоустройство на държавно и регионаоно ниво. Може да се очаква подобряване на международните отношения. Има опасност от злополуки.


Август – Може да се очаква повишаване на раждаемостта. Това ще е месец на модата, комуникацията, търговията и рекламата, на химията, фармацията, на търговията на дребно с бързо оборотни средства и стоки. Ресторантите, кината и театрите ще бъдат пълни, ще има подем в областта на туризма. Времето ще мине в заиграване с човешката сетивност, в съблазни и изкушения. Има опасност от секс скандали.


Септември - Този месец ще има строги изисквания по отношение спазването на реда и закона. Обществото ще обърне внимание на качеството в образованието и здравеопазването, в сферата на услугите. Бракосъчетанията ще са повече от друг път. Ще започне усилено благоустройство на населените и на работните места.


Октомври - Възможен е финансов подем, ако условията, поставени в предходните месеци са изпълнени. Ще има интерес към квалификацията и специализацията във всички стопански сфери. Инженерната мисъл и инженерните постижения ще са на голяма почит. Месецът ще мине под знака на анализите, планирането, статистиката, счетоводството и отчетите. Обществото ще се заинтересува от религия и мистика. Има опасност от прояви на догматизъм и религиозен фанатизъм.


Ноември - Времето ще е напрегнато. В действие ще влязат мащабни проекти. Производството на материални блага ще е в разцвет. Ще бъдат формирани големи търговски, бизнес, транспортни и строителни организации. Ще има крупни спортни събития. Има опасност от прояви на бруталност и агресия, от злополуки.


Декември - През този месец ще трябва да се направят много инвентаризации. Излишното и остарялото ще трябва да бъде изхвърлено. На преден план ще излязат обществените интереси. На обсъждане ще бъдат поставени проблемите на хората в неравностойно положение. Дейността на хуманитарните организации ще излезе на преден план. Има опасност от прояви на демагогия и от политически манипулации и провокации.

Ели МариноваСподели това във Facebook: Сподели във Фейсбук

Други статии от този експерт:

Въведение в нумерологията
Картите Таро и тяхната история
Нумерологична прогноза на България през 2010 година
Имени дни и празници през месец декември
Сънищата
Какво представлява психометрията
Нумерологични значения на числата.
Месец Януари, Голям Сечко
Празници и имени дни през месец февруари
Ели Маринова в Шоуто на Иван и Андрей 18.02.2010 г.
Честита Баба Марта!
За българските традиции
Стихиите в сънищата ни: водата
Лазаровден и Цветница
Червеното великденско яйце
Празниците през април
Стихиите в сънищата ни - огънят
Нумерология - Господарските числа, числа на изпитания
Календар за месец май
Обредите на Гергьовден
Спасовден, Черешова задушница, Свети Дух
Календар за месец юни
Писмената
Буквите в сферата на нумерологията
Гаданията МО
Обреди и празници през месец юли
Руните на викингите
За магиите и омагьосването
Бългаски празници и обреди през август
Суеверия и поверия
Енергийният вампиризъм
празници и имени дни през септември
В нумерологията - Лична година, Личен месец, Личен ден
Денят на пророк Йона
Гадателката Ели Маринова: Десислава я чака сватба
Празници и обреди през октомври
Ели Маринова пред Езотеричен журнал за жената
Обреди и празници през ноември
Така го правят жените - Ели Маринова за сънищата
Празници и обреди през декември
Ели Маринова пред вестник Ретро
Цветовете в сферата на нумерологията
Празници и обреди през януари 2011 г.
Нумерологична прогноза за България през 2011 година
Празници и обреди през февруари, 2011 г.
Истината за вампирите
Ели Маринова за нумерологията пред БНТ
Празници и обреди през март 2011 г.
Празници и обреди през април 2011 г
И-Цзин, китайската Книга на промените
Ели Маринова - Президентски избори 2011 - Коя да е датата?
Празници и обреди през месец май 2011 г.
Ели Маринова в ББТ послучай петък 13-ти
Празници и обреди през юни 2011 г
Празници и обреди през юли 2011 г
Празници и обреди през месец август 2011 г.
Празници и обреди през септември 2011 г.
Празници и обреди през октомври 2011 г.
Празници и обреди през ноември 2011 г.
Празници и обреди през декември 2011 г.
Нумерологична прогноза за 2012 година
Как да изчислим личен ден, месец и година
Нумерологична прогноза за България 2013 тодина
Нумерологична прогноза за България 2014 г.
ЗА ФИЛОСОФСКОТО ЗЛАТО
НУМЕРОЛОГИЧНА ПРОГНОЗА ЗА БЪЛГАРИЯ ПРЕЗ 2015 ГОДИНА
2015 - година на Козата
Малко здравословна хиромантия
МАГИЯТА НА СКЪПОЦЕННИТЕ КАМЪНИ
 
Маг Наско
Occultportal ©