Безплатна настройока във Виолетов Пламък

Енергийни терапии

Какво е Виолетовия Пламък ?Виолетовият Пламък е духовна енергия с висока честота, известен на духовните адепти от хиляди години. Той е бил повторно предоставен от възнеслия се Учител Свети Жермен и е Седмият лъч на Божественото /Вселенското съзнание. Виолетовият Пламък е за онези, който чуват призива на общността за духовно служене на човечеството; също така той предоставя мъдростта, необходима за преодоляване на себичнността в живота ни.Той може да се призове като се рецитират специални видове молитви, извесни като утвърждения или мантри, а когато се комбинира с медитация или визуализация Виолетовият Пламък има силата да променя или преобразува негативната енергия, проявена на физическо, ментално, емоционално и духовно ниво. Тази негативна енеергия може да приеме формата на болест, стрес, трвожност, страх, съмнение, омраза, нежелани навици и др. Подобни, всяко от който не ни позволява да изразим красотата и радостта на висшата си духовна природа.

Виолетовият Пламък притежава качествата свобода, алхимия, справедливост, прошка и състрадание. Когато молитвите се казват с отдаденост, Виолетовият Пламък прониква във всяка клетка и атом на нашето тяло, в ума, емоциите, и дори в подсъзнателната ни памет. Той действително ускорява вибрацията на електроните, така че в по-голяма степен резонираме с чистата космическа енергия, която идва от Присъствието на Бога. В резултат Виолетовият Пламък преобразува всичко негативно, настанило се в духовното или физическото ни същество – от себеомраза до физически вируси.
Така както изгонва токсините, настанили се във физическите ни органи, Виолетовият пламък може също да преобразува кармите и травмите от настоящият и миналите ни животи, записани в етерното, менталното, емоционалното и физическото ни тяло. Понякога личната ни карма се чувства като тежък товар, но чрез призоваване на Виолетовия Пламък ще се усетим по-леки и по-малко натоварени, тъй като той буквално поглъща причината за личните ни проблеми. С други думи Виолетовия Пламък изчиства записите от миналото ни, като по този начин издига себеоценката ни и помага да бъдем щастливи от самите себе си. Получавайки настройката на Виолетовия Пламък и използвайки я заедно с обичайния процес от молитви, медитации и визуализации, вие ще ускорите процеса на преобразуване.На 05.12.2009 год. ще се проведе безплатна настройка във Виолетовия Пламък желаещите да се свържат лично с маг Атанас Велков

Post a Comment