Годишен хороскоп за 2010: Презареждане

Хороскоп

Годишен хороскоп за 2010: Презареждане
Планетите и европейските партньори ни удрят рамо догодина. До пролетта ще стигнем дъното на кризата, но после изплуваме
 
30-12-2009
 
С чувство на голямо облекчение българинът изпраща 2009 г. Според астролозите тя е била не по-малко тежка от кризисната 1997 г. Напук на немотията, която е най-верният ни приятел вече 20 лета, през изминалите 12 месеца ни люляха трусове от всякакъв аспект. Истинските земетресения бяха само поличбата, че предстои нещо още по-страшно – финансов апокалипсис от „7,5 по скалата на Рихтер“. Целият български бизнес бе сринат и много от предприемачите ще посрещнат 2010 г. на кота нула. Българинът обаче е свикнал с редовното колабиране на икономиката. Обръгна и към трагедиите, които вече „чества“ в едно с празниците. Навръх Спасовден автобус без спирачки помете 18 души край Ямбол. В навечерието на деня на Съединението 15 българи загинаха на македонското корабче „Илинден“ в Охридското езеро. Като капак на всичко дойде и епидемията от свински грип, който не мина без жертви и у нас.
 
Но трагедиите не подминаха и целия свят и за това е виновен вторият принцип на Хермес – това, което е горе, е подобно на това, което е долу. Астролозите обясняват глобалните неприятности днес с действието на Плутон и Сатурн (горе), които в момента имат пагубен ефект върху живота на Земята (долу). Председателят на Българската астрологична асоциация (БАА) Кирил Стойчев заяви, че на тях можем да благодарим и за финансовата криза, и за земетресенията.
 
Около коледните празници „Стандарт“ предупреди, че Сатурн и Плутон през декември влизат в опасен квадрант, който вещае хаос. Именно тогава като по команда се възродиха банковите обири из цялата страна. Невидимото влияние на звездите върху хората доведе до нападение срещу папа Бенедикт XVI на Рождество Христово. Премиерът на Италия Силвио Берлускони пък остана без два зъба пак след атаката на умопомрачен човек.
 
Според прогнозата на топастролога Емил Лещански 2010 г. ще премине под знака на икономическата криза и съграждането. По-тежък ще бъде месец януари, когато отново може да се получи газова криза поради неспазване уговорка за доставки. И за тази година не може да се каже, че българинът ще е доволен от покупателната си способност, а по-неприятното е, че бавно ще нараства нивото на безработицата. Ще има вълнения и недоволства, изразяващи се под формата на браншови протести. В общи линии, коментира Лещански, ситуацията ще се движи в познатото русло с един нов аспект – ясно изразена воля за полагане на здрава основа. Добри перспективи за развитието на страната ни, орисана от знака на Козирога, се отварят през втората половина на годината. Това е така, защото през първите месеци ще се гони балансът, а в края на април, началото на май ще бъдем приятно изненадани от европейските ни партньори. Ще получим рамо, което ще гарантира презареждане и възход за страната през следващите години. Ето и хороскопа на Емил Лещански за Новата година по зодии.
 
ОВЕН
Свийте разходитеПредставителите на зодията стъпват на прага на една доста раздвижена година. Определено може да се прогнозира успех, но времето на неговата продължителност ще е в зависимост от личната ви активност и стремежа за растеж чрез новости, за които следва да положите съответните усилия. Това може да е обучение в нов профил, повишаване на квалификацията или готовност да се започне от нула. За отминалата година беше необходимо да хармонизирате отношенията си с околните. Защото през настоящата често ще ви се налага да разчитате на нечия подкрепа. Според вашия годишен хороскоп финансовият прилив може да се отчете като постоянен, но с такъв дебит се очертават и разходите. Задължително е да отделяте месечно малки суми, които просто не бива да пипате. Така ще удържите фронта. И още нещо – през тази година действате ли по правилата, късметът винаги ще бъде на рамото ви. Здравето ви ще е добро. Месеците май и септември са благоприятни за делово разгръщане. Януари започва с финансови печалби, които ще ви дадат инерция чак до лятото. През март не се поддавайте на психологическите удари под кръста. Август се пазете от конфликти. През октомври идва любовта. Овните, особено от втората декада (31.03-9.04) трябва да обуздаят пословичния си егоизъм.
ТЕЛЕЦ
Без конкуренцияГодина, през която Телците ще се справят с всички предизвикателства, стига да действат усърдно, но не прибързано. Другата значителна тенденция през годината, която ще предизвика разочарования у мнозина, е тази на започнати и незавършени проекти. Не се хвърляйте към нов проект, преди да сте финиширали стария. В противен случай ще настъпи блокиране на всички фронтове. Иначе позицията ви в деловите среди ще е стабилна, което обещава добър доход, разрастване на дейността и предимство в конкуренцията. Обществените ви връзки ще нараснат значително, чрез което ще поставите стабилно начало за нови постижения в бизнеса и сферите за материална реализация. През януари сключвайте бизнес съюзи без притеснения – осребрявате ги през пролетта. Онези от втората декада (1.05-10.05), които възнамеряват да създадат домашно огнище, ще имат шанса през месец април. Телците от третата декада (11.05-20.05), които са с медицински или юридически профил, ще имат стабилизация и/или ръст в кариерата. Успехът им обаче ще бъде съпътстван от влошаване на семейните отношения, които тръгват надолу още от януари.
БЛИЗНАЦИ
Здрави като камък За представителите на Близнаци 2010-а е твърде важна година. Образно казано, вие се изправяте пред една заключена врата, която трябва да отворите с подходящия ключ. А него ще го намерите чрез логични разсъждения върху натрупаните през годините уроци. Не ползвайте лицемерие и хитрост, защото сте застрашени от провал. Това в най-голяма степен се отнася за представителите на втората декада (1.06-10.06). Здравословното ви състояние ще е на ниво. Изключение прави първият месец от годината. През февруари можете да попаднете под зависимост от емоционалната си експанзивност, което ще ви попречи за добри постижения в службата, бизнеса и сферите за бъдеща делова реализация. Периодът март-април ви носи късмет, а през май сбъдвате мечтите си. Хората, родени през втората (1.06-10.06) и третата декада (11.06-21.06), трябва особено да се пазят от попадането под различни зависимости – наркотични, алкохолни или медикаментозни.
РАК 
Устройвате живота си2010 година ще е неочаквано хубава за представителите на Рак. Това е твърде перспективен период, през който всеки от зодията би могъл да постигне стремежите си за устройване в дадена сфера, за издигане в кариерата или за осъществяване на целите в личния си живот. С други думи – късмет няма да ви липсва. Стига обаче да правите разграничение между човешкия късмет и хазартния шанс. Мнозина от зодията имат чудесни идеи от миналото, които така и не са намерили почва за развитие. Не ги пренебрегвайте. Наличието на късмет съвсем не означава, че няма да се сблъскате с трудности и мощни противници. Ще ги има, но ще имате и възможността за решителен отпор, при който везната с изключение на август по-често ще накланя победата на ваша страна. Още през февруари ви се отваря врата за делово разгръщане. Юни е преди всичко финансово щедър. Открива се шанс за добри печалби, което за едни от вас означава повече служебни ангажименти, а за други – печеливши сделки. Месец октомври е особено инфарктен за Раците от третата декада (13.07-22.07) заради конфликти на лична основа.
ЛЪВ
Нова работа през октомври Предстоящите 12 месеца ще са трудни за представителите на Лъв с изпитания от различно естество. Във всички случаи обаче честността ще е достойно наградена или поне ще ви предостави шанса да се ползвате от приличен бонус свише.  През първата половина от годината ще се засилят такива характеристики като повишен ръст на агресивност, склонност към крайности, остри противоречия с колеги и началство. Владейте нервите и пазете здравето си. През март и ноември получавате зелена светлина за изкачване в служебната йерархия. От всички представители на Лъв позицията на втората декада (2.08-12.08) като цяло е най-благоприятна. Не че при тях ядовете ще липсват, но те, стига да работят усилено, ще достигнат до чудесни резултати (особено през юли) в сферата на материалните придобивки. През октомври Лъвовете, родени между 13 и 22 август, ще имат шанса за нова работа, която ще пропуснат, ако се подведат по годишната тоналност на нервност и инертност.
ДЕВА
Правете политика, а не любовПредставителите на Дева са на прага на една плодовита в материален и финансов аспект година. Безспорен факт е, че 2010-а ще бъде наситена със задължения. Вие обаче ще се справите, защото освен че сте отговорни хора, работата е втората ви природа. Дори да възникнат неблагоприятни условия и се случи някои да останат без работа, благодарение на своя интелект и предприемчивост бързо ще намерите друго място. 2010-а се оказва твърде благоприятна за научните работници от знака, както и за дипломатите. В личен план годината ще е по-напрегната за жените Деви, тъй като се явяват повече любовни разочарования. С особено внимание трябва да следите здравето си. То ще бъде атакувано в онези сектори, които през годините са се оказали по-слабите звена в организма ви. Що касае финансовата стабилност, при всички ще бъде чудесна. Безапелационни ударници ще са родените през третата декада (13.09-22.09). Благоприятното звездно въздействие ще им позволи шеметен напредък, парични приходи и почести за политиците.
ВЕЗНИ
Пазете се от илюзииПрез идните 12 месеца напрежението около Везните ще бъде 220 волта. Постоянният конфликт между съзнателната воля и подсъзнателните мотиви ще поддържа процесите на безпокойство и нервност в почти непрекъснат цикъл. Върху фона на тази батална сцена ярко ще се открояват личните ви цели и стремежи, основаващи се нерядко на повишени претенции, обагрени в колорита на желанията за незабавно забогатяване и независимост. В този смисъл вашият най-голям враг през годината ще е самозаблудата. Няма да ви липсват идеи и умения, а през 2010-а няма да ви липсва и късмет, което е достатъчно основание за по-спокойно движение напред. През януари не предприемайте решителна крачка, без да сте се посъветвали със специалист в дадената област. Около април родените в първата декада (23.09-2.10) ще останете неприятно изненадани от коварните действия на човек от обкръжението, който ще направи опит да ви дестабилизира чрез лъжи и клевети. Пролетта е хубава за Везните от втората (3.10. – 13.10.) и третата декада (14.10-23.10) за стартирането на нови проекти.
СКОРПИОН
Гони ви луд късметНастоящата година е твърде важна за представителите на Скорпион. Те трябва да си направят самоанализ, за да добият по-ясна представа за периметъра на възможностите си. Оттук нататък следват опитите им за реализация в едно или друго направление, упоритият труд за доказване на качествата, настойчивостта и решимостта. Това е правилният алгоритъм, в противен случай и големият късмет, който през годината ще е на ваша страна, няма да ви помогне. Скорпионите от първата декада (24.10-2.11) разполагат с чудесния шанс да положат основи за ново начало в живота си. През март няма да ви липсва и подкрепата на висшестояща личност за осъществяване на целите. През юни родените между 3 и 12 ноември ще се сблъскат с лукави хора. Септември е чудесен! Ако има безработни Скорпиони от третата декада (13.11-22.11), то трябва да знаят, че през този месец работата им е вързана в кърпа.
СТРЕЛЕЦ
Оставете колата през августАко Стрелците са настойчиви, ще имат шанса за нещо наистина голямо – решително скъсване с миналото, нова околна среда, нови приятели, нови възможности. Е, няма да имате късмета на Скорпионите, но за това пък шансът ще идва точно когато ви трябва. Астрологичните знаци обаче предупреждават да не участвате в интриги и машинации, търговия с ценни книжа, движимо или недвижимо имущество. Много трябва да се погрижите за хармонията с интимния партньор, защото в любовно отношение настоящата година е доста трудна. Стрелците от първата декада (23.11.- 2.12.) още през февруари биха могли да направят решителната крачка със смяна на работата. Родените след тях (3-11 декември) ще преживеят един романтичен март. През юни не е уместно да участват в сделки с недвижими имоти като страна или посредник, защото не са изключени загуби. Третата декада Стрелци (12.12- 21.12) да са търпеливи и да не се водят по акъла на „доброжелатели“. Февруари ще получат добри приходи, любовни интриги им се пишат през юни. Опасност от злополука ви дебне през август. Не сядайте зад волана!
КОЗИРОГ
Плутон ви подлива вода Предстоящата 2010-а се оказва една напрегната и неособено приятна година. Причината е присъствието на планетата Плутон във вашия знак, която ще постави своя отпечатък във всички житейски сфери и ще предизвика доста трансформации. Постоянно ще възникват прегради на пътя ви, идеите ви – колкото и оригинални да са те, ще се отхвърлят. Малцина ще издържат да не се поддадат на ругателство, а и на безогледни действия, в похода си за придобиване на блага и за овладяване лостовете на управление. За разлика от други години, когато сте доказвали качествата си на търпеливи хора, сега няма да е така. Изходът е само един – мощна съпротива към всичко, което ви тласка към груби действия, егоцентризъм, омраза към някого и в ситуациите на неприветливост. Много важно е да постигнете емоционална сигурност, за да се справите с предизвикателствата. През настоящата година главна задача на Козирозите от първа декада (22.12-31.12) ще е укрепването на позициите – лични, делови или социални. Възможност за сполука ще имат през януари. Тогава планирайте, а през април действайте. Така ноември ще берете плодовете на труда си. Втора декада от Козирог (1.01-10.01) ще имат проблеми на психическа основа, което всъщност е характерно за целия знак поради присъствието на Плутон.
ВОДОЛЕЙ
През зимата ще ви пързалятТази година не може да се определи еднозначно като хубава или лоша, защото благоприятните и неблагоприятните цикли ще се редуват като метроном през месеците. За 2010-а обаче е сигурно, че ще проявите удивителна борбеност за дом, семейство и работа. С по-голямо внимание трябва да се отнесете към брака и семейния живот. Съобразявайте се с изискванията на своята половинка и не превръщайте дома си в Аврамов – място за купони и срещи с приятелите. Освен нервите си, които трябва да щадите, се очертават също атаки в дихателния апарат. Новата година започва най-добре за родените през втората декада (30.01-8.02) с лични успехи и сполука в деловата сфера. Измамници обаче ще се опитат да ви пързалят цяла зима с примамливи оферти. Всъщност характерът на 2010-а е в известна степен суров за всички представители на зодията, защото календарният период има стойността на изпитателен етап, който в зависимост от почтеността ви може да свърши сега или да продължи още 7 години. Около юли родените между 9 и 18 февруари ще поемат по нов път – смяна на работата, смяна на местожителството или на обкръжението. А щом се дава отгоре, знайте, че ще е за добро!
РИБИ
Кармата ви носи бонусЗа вас новата 2010-а може да се определи като година на промяна, ясно символизираща края на един етап от живота ви и замяната му с нов. Натрупаните до момента опитности са изиграли своята роля и вече подтикват всеки от зодията да направи следващата крачка напред и нагоре. Въпросната трансформация обаче засяга и вътрешния ви свят. Действайте обаче честно и винаги ще печелите. Рибите от първа декада (19.02- 27.02) ще решат финансовите си проблеми, макар и чрез съд, през януари и февруари. Месец май носи финансови загуби не по ваша вина. Можете да ги избегнете, ако овладеете лостовете за управление преди това. Младите хора от втората декада (28.02- 09.03) следва да се подготвят за решителен щурм в науката. Особен интерес представлява една малко по-различна част от хороскопа им, която безпрекословно говори за „възкресяването“ на стари опитности в съзнанието – такива от минали прераждания. Видимият ефект от това ще е изумителен за мнозина, защото изведнъж ще се окаже, че вашият кръгозор се е разширил без насочена и настойчива дейност с такава цел. Възходът е ясно изразен и при трета декада от Риби (11-20 март). Подводният камък за тях се нарича риск и имотни сделки, а времето е април, юли и август.
 Източник: в-к Стандартhttp://www.standartnews.com
 

Post a Comment