Хороскоп януари – 2010 година

Хороскоп

През януари Марс ще се движи под знака на Лъв и при това в ретроградно направление. Това говори за желание за самостоятелна дейност, която в периода може да бъде попречи на обстоятелствата.В моментите когато много ни се иска да предприемем нещо вероятността да се получи и за успех е малка.А ако действието се осъществи, то погледнато отстрани може да изглежда неуместно или неактуално.През януари не са препоръчителни активните занимания със спорт, както и повишената физическа активност. Януари е по-скоро месец на натрупване на сили, времето, през което да се научите да събирате и сублимарате вашата енергия като потенциял.Сублимирането на вътрешната енергия е защитен механизъм за намаляване на психичното напрежение, неувереност и притеснение, чрез занимания с изкуство, четене, разговори с приятели и позитивно мислене.Като резултат ще се научите да управлявате вашата вътрешна енергия и да можете да концентрирате върху постигане на конкретни цели и да измервате вашите усилия с постигнатите резултатиПрез първата половина на януари ретрограден ще се окаже не само Марс, но и Меркурий.Това ще забави процеса по вземане на решения, но от друга страна ще услили вашите аналитични способности. С други думи през този период всичко ще се случва бавно, но и да се бърза няма закъде.Това време е благоприятно за анализ на миналото, за преглед и обсъждане на минали проекти и идеи, за откриване на слабости и грешки.Този период е подходящ и за почивка, но кратките пътувания и пътешествия могат да ни се отразят не така, както на нас би ни се искало.В първата половина на януари Венера ще бъде разположена под знака на Козирог, което ще доведе до стабилност и постоянство в личните отношения и ще ги направи по здрави и устойчиви. Чуствата ви един към друг ще укрепнат.Новите лични отношения, започнати през този период могат да се окажат малко странно, вяло развиващи се, но за сметка на това стабилни.
През втората половина на януари ще бъде по-богата на събития и идеи.В личните отношения могат да се появи повече стремеж за лична свобода. В двойките, както и в семействата, ще се цени повече независiмостта и демократичните отношения.
Новите познанства и контакти ще имат по-скоро приятелски характер, но именно общите интереси могат да станат основа за сериозни любовни отношения в този период.Под ретроградно движение на планетите в хороскопите се има предвид, когато планетите се движат обратно на посоката на знаците на зодиака. В реалност планетите запазват движението си подвластно на законите на физиката.Ретрограден Меркурий, според теорията, създава трудности в комуникацията, транспорта, общуването, Интернет средата, е-мейли и всички останали области подвластни на Меркурий.
 
Овен
През януари ще бъдете активно въвлечени в романтични отношения, но заради вашата непоследователност можете да постъпите погрешно, след което ще ви се наложи да поправяте своите грешки. В момента не е необходимо да бързате с действия и постъпки, по-добре е да се замислите за последствията от своите решения предварително. В първата половина на януари не трябва да вземате важни решения, свързани с вашата кариера. Сега е по-добре да помислите за добрите страни на вашата работа и да обръщате по-малко внимание на негативните страни. Това ще ви помогне да избегнете вземането на решения, за които в последствие може и да съжалявате. Новите приятели и съмишленици, с които ще ви бъде приятно да комуникирате могат да се появят във втората половина на януари. По това време ще можете и успешно да работите по своите приоритети.
 
Телец
През януари се постарайте да не взимате прибързани решения, които засягат вашето недвижимо имущество. В този период може да не бъдете много последователни и в отношеията с вашите близки. Обмисляйте всяка активност в тази сфера – това може да спомогне за избягване на излишни спорове и недоразумения. Първата половина на месеца може да ви донесе интересни контакти с хора от други страни или градове. Може да осъществите контакт с далечни роднини. За пътешествие и пътуване януари не е благоприятен. Пътуванията трябва да се планират за втората половина на месеца. Края на месеца е благоприятен за обучение и за собствена кариера.
Близнаци
Ако се ръководят от разположението на планетите през януари родените под знака на Близнаци следва да бъдат внимателни по време на пътуване, особено когато шофират. В контактите си през януари ще бъдете прями и открити, но може да кажете и думи, за които по-късно да съжалявате. Затова бъдете внимателни, особенно когато давате някакви обещания. През първата половина на месеца ще усетите сексуално влечение. Може да изпитате желание за среща с бивш партньор, да си спомняте за вашите отношения.Втората половина на януари е много подходяща за пътуване и обучение. Това е време за нови запознанства и устанояване на нови контакти.
 
Рак
Във финансово отношение януари може да се окаже труден месец за родените под знака на Рак. Ако сте неспоследователни в своите разходи, това може да доведе до непредвидени разходи, безсмислени вложения, както и до различни материални загуби. В този период не трябва да се действа бързо и да се вземат необмислени решения по финансови въпроси, независимо и да има условия за такива бързо вземати решения. Първата половина на месеца е благоприятна за осъзнаване на грешки и пропуски в личните отношения. Това ще помогне да направите вашата връзка по-хармонична. През втората половина на януари вие ще можете да постигнете хармония в личните отношения, а също така да започнете по-конструктивен диалог със своята половинка.
Лъв
Разположението на планетите през януари може да доведе до неспоследователност в действията и в поведението ви като цяло. Сега вие можете да се държите по начин различен за вас и различен от очаквания от околните начин, което може да се възприеми и като вид странност. Възможно е дълго време да сте обмисляли дадена ситуация, а след това да промените своето решение и да направите нещо съвсем различно. Такива действия няма да ви доведат до успех. През първата половина на месеца се опитайте да свършите цялата работа, която е останала недовършена през изминалата година. Не създавайте нови нерешени проблемии ситуации, решавайте задачите по реда на тяхното възникване. Отделете време за подобряване на отношенията с колегите. Личните отношения чудесно ще се развиват през втората половина на месеца. През този период се постарайте да прекарате колкото се може повече време с любимия човек.
Дева
През януари родените под знака на Дева не трябва да проявяват излишна активност. Сега е по-добре да почините и да съберете сили за събитията, които ви очакват. Изследването на вашия вътршен свят също оставете за по-подходящо време. Първата половина на януари може да ви донесе много романтични моменти. Възможни са срещи с бивши любими, а също така има възможност за начало на нова връзка. В съществуващите връзки ви очаква хармония, но при условие, че вие не се сте склонен да гледате много в миналото. Втората половина на януари ще ви донесе късмет в начинанията и на работа. Отношенията с колегите ви ще се подобрят. В този период са възможни кратки и приятни пътувания.
 
Везни
През януари отношенията с вашите приятели ще бъдат активни. Но трябва да се отбележи, че тук не трябва да се очаква определена последователност и затова не бива да вземате окончателни решения и да правите окончателни изводи. Ще се появят и нови стимули за реализация на вашите планове, но трябва всичко да се обмисля и реализира последователно, а не спонтанно. През първата половина на месеца звездите ви съветват да не решавате важни въпроси, свързани с вашето семейство и недвижимо имущество. Сега контактът с близките ви роднини ще стане по-приветлив и любезен, но не трябва да повдигате важни въпроси. За семейните по-удачна ще бъде втората половина на януари. В този период ще се повиши вашия късмет и в романтичните отношения – ще имате повече време за любимия човек и повече хармония у дома.
 
Скорпион
Разположението на планетите през януари ще ви стимулира да постигнете вашите цели. Най-трудното през този период ще бъде това, че вашите планове често ще се променят. В началото ще искате едно, а на края съвсем различно. Затова през този период трябва да се стремите към последователност и в целите и в желанията. През първата половина на януари не трябва да планирате пътувания. Ще общувате активно, възможни са срещи със стари проятели. Втората половина на януари е подходящо време за пътуване и командировки. През този период ще можете да подобрите отношенията във вашето семесйтво, както и с роднините.
 
Стрелец
Януари е месец за нови знания за родените под знака на Стрелец и всяко ново знание ще бъде постигнато с много труд и усилие. Ще постигнете резултати с поличаване на сертификати и вземати изпити или атестации, което ще ви направи още по-желани като сътрудници и партньори в бизнес начинания.През първата половина на месеца ще работите и учите последователно за да добиете необходимите знания.Финансовите въпроси също ще имат благоприятно развитие за вас. Но трябва да контролирате вашите разходи, както и да анализирате предишните си приходи и разходи. Втората половина на янууари ще ви донесе приятно общуване с интересни хора. Има и вузможност за начало на нова емоционална връзка, т.е. флиртът да премине в нещо друго. Това е период подходящ за търсене на нова работа и за нови източници на приходи.
 
Козирог
През януари родените под знака на Козирог ще бъдат активни и забележими като личности. През този период се опитайте да избягвате непоследователност и прибързаност във вашите действия, защото ако реагирате спонтанно последствията могат да бъдат неприятни, възможна е дори и физическа травма да си причините поради прибързаност. През първата половина на януари може да отделите повече време за своята външност, като използвате и вашето обаяние и чар. Опитайте се да анализирате вашето поведение – това ще бъде полезно за вашето личностно развитие. Втората половина на януари ще бъде забележителен период за развитието на вашата ерудиция, както и в социалните ви контакти. Късметът ще ви следва през целия януари във финансовите ви начинания, както и когато пазарувате.
 
Водолей
Разположението на планетите през януари говорят затова, че ще бъдете активни както в личните си отношения, така и в деловите. Но вашата неспоследователност в определени области може да доведе до допълнителни конфликти и недоразумения.Трябва да имате в предвид, че януари не е и най-подходящия период за изясняване на отношения. През първата половина на месеца ви очакват много приятни спомени.Сега случайно може да откриете някакви стари предмети, писма, снимки, които ще ви напомнят за миналото и ще ви припомнят хубави моменти. Този период е подходящ и за почивка. През втората половина на януари може да се занимаете с вашата външност – нова прическа, проямана на имидж, нови допълнения към вашия стил.
 
Риби
Януари може да донесе на родените под знака на Риби много работа, но не защото се е увеличил обема на работата. Вие можете да отлагате това или друго начинание или да не извършите дадена работа съвсем старателно и като резултат ще има неша, които трябва да се променят, коригират или да се направят наново, което ще доведе и до липса на време и умора. През целия месец трябва да бъдете много последователни в своята работа, защото това ще помогне за избягване на излишни усложнения и проблеми. През първата половина на януари може да срещнете ваши стари познати и общуването с тях да донесе проятни емоции. Отношенията с приятелите и колегите имат тенденция към подобряване. Нови планове и идеи могат да се появат през втората половина на януари. Този период е подходящ също така за почивка и релаксация или занимания с източна философия.
източник: хороскопи от Goroskops

Post a Comment