Кармичните сънища решават проблемите ни

Сънища

Една от трагедиите на съвремието е, че сънят е смятан за непродуктивна част от живота ни, досадно задължение, което трябва да бъде отхвърлено, за да заредим батериите си. Но, колкото и да се струва странно на деловите скептици, сънят е изключително продуктивен.
Докато тялото ни спи и мозъкът ни си почива, и те, и самото ни съзнание са във връзка с лечебното и регулиращо влияние на Вселената, убедени са вярващите в силата на духовното начало. Ако си мислите, че нищо не ни се случва, докато спим, сте на погрешен път.
Не сте ли забелязали, че понякога си лягаме с притеснение за определен проблем и на сутринта вече не усещаме същото притеснение? Не напразно казват, че утрото е по-мъдро от вечерта. Всъщност нищо не се е променило, защо тогава не усещаме същото напрежение, както преди да заспим?

 Точно по време на съня някои проблеми се избистрят, а част от сънищата работят за изчистването на кармата от миналите ни животи. По какво обаче да познаем кармичните сънища? Ако в съня ви виждате древни постройки, хора със старинни дрехи, това ви води в един от вашите предишни животи. Вие имате кармичен сън, който иска да ви подскаже защо не се разбирате с някого в сегашния си живот. Най-вероятно сте се спречкали в предишен и не сте доизяснили отношенията си.
От друга страна, да вземем за пример убеждението на някои хора, че ще умрат млади и затова искат да изживеят живота си бързо и в удовлствия. Смята се, че това е спомен от минал много къс живот, прекъснат на младини, и този спомен се превръща в защитен механизъм. Живот на ръба също е спомен от предишни съществувания, в който човек е изживял наистина кратък и опасен, но много сладък и наситен с приятни емоции живот.
 
адрес: http://sanovnik.bg/n2-5940-Кармичните_сънища_решават_проблемите_н и

Post a Comment