Нумерологична прогноза за 2012 година

Нумерология

Годината ще е наситена с бързи промени и, ако те бъдат препятствани, ще се появят сериозни проблеми. На всички управленски нива трябва да има гъвкавост и адаптивност, но без излишно бързане и без вземане на решения само, за да покажем, че работим. Годината е 5-та универсална, а България е с Път 6 – хармонизация и Ключ 3 – обществото и всичко свързано с него, тоест, ако хармонията в сферата, отговаряща за промените в обществото и неговите структури бъде нарушена, промяната като цяло няма да е положителна.
За да е успешна годината, всички транспортни и комуникационни средства трябва да са на ниво, а границите ни с другите държави – максимално отворени и достъпни. Ако това се случи, ще има голяма активност в международния търговски обмен. През 2012 година ще трябва да бъдат решавани проблеми главно в сферата на пътната инфраструктура и транспортните средства и всички комуникационни системи. За да не бъдат препятствани положителните промени, пропускателните пунктове по границите и митниците трябва да работят изрядно. Полицията ще има много работа с наркотиците и всичко свързано с тях, с транспортни проблеми, телефонни и интернет измами, с взломни кражби. Всички сфери на бизнеса и живота, които засягат човешката сетивност, храни, алкохол, козметика и козметични процедури и прочие, ще се активизират силно и е възможно там да се появяват по-често проблеми.
На всички сцени – театрална, музикална, модна, политическа ще има доста шум, рекламата и медиите ще са във вихъра си. Българската кино индустрия ще пожъне успехи, там ще има подем.
Но на политическата сцена ще има доста напрежение, възможни са промени в правителството, смяна на министри, промяна на фискалната политика. И всичко това ще става под зоркия поглед на обществото. Условията на труд също ще са в центъра на вниманието и тук могат да възникнат проблеми – протести и недоволство. Политическите лидери в опозиция и синдикалните организации постоянно ще оспорват думите и делата на правителството. Има опасност от организирани и не толкова организирани протести, които за съжаление няма да могат да постигнат целите си до край, защото преговорите ще боксуват, а държавата и бизнесът ще губят пари. Всичко това по-скоро ще препятства промените и ще създава бъркотия в обществото.
В сферата на здравеопазването ще има възможност за прилагане на нови авангардни методи, технологии и лекарства. Навсякъде ще се усети стремеж към подмладяване, фармацевтичните и козметичните фирми ще имат доста работа. Възможно е да има повишаване на раждаемостта, за това проблемите в здравеопазването, свързани със зачеване, раждане и грижа за бебето и детето трябва да са на много високо ниво.
В образованието ще бъде сериозно застъпено езиковото и компютърното обучение, спортните дисциплини, може да се очаква модернизация на всички нива на образование. Но ще трябва да се внимава с изблици на агресивно поведение на учениците и студентите. В науката могат да бъдат очаквани интересни резултати в сферата на химията, компютърните и комуникационните технологии, в ендокринологията и токсикологията.
В спорта можем да очакваме доста успехи, особено от млади и не толкова известни спортисти, които неотклонно ще се борят за победи и ще побеждават, особено в атлетиката и гимнастиката изобщо навсякъде, където се изискват голяма бързина и гъвкавост.

Post a Comment