Пасиансът на Жрицата

Гадания

Това е много стара подредба за гадаене с най-обикновена колода карти – от 9 до Асо. За да изпълните тази гадателска технология е важно да запомните четири важни неща:
1. Изчистете съзнанието си от всякакви мисли и го оставете само да ги намира. Не му казвайте какво да вижда в картите;
2. Значенията на картите, описани тук са само за напътствие. Оставете интуицията си да наложи допълнителна яснота върху дадена карта. Ако Ви е трудно, затворете очи и се опитайте да „видите“ отговора, скрит зад нея;                              
3. И най-важното – Ако гадаете на някой друг – НЕ ВЗИМАЙТЕ ПАРИ. Това не е услуга с ценоразпис. Ако Ви дадат нещо, трябва да е даром, не задължение. Има ритуали, за които задължително се дава определена сума, Пасиансът не е от тях. Както желанието да се надникне в бъдещето е на човека пред Вас, така и негово е правото да Ви се отблагодари.
4. Гадайте веднъж на ден и НИКОГА не редете Пасианса в мръсните часове – от три до шест часа сутринта. Тогава по света се реят негативните сили и картите няма да могат да Ви предскажат каквото и да е.                                                     
Подготовка за гадаенето:                                                       
Независимо дали гадаете на себе си или на някой дуг, винаги разбъркайте тестето си преди да започнете. След като сте готови с това, трябва да извадите своята карта-индикатор. Тя се определя много лесно. Ако сте жена, естествено е Дама, момче или мъж под Христова възраст (35 години) – Вале, а ако сте мъж над Христова възраст – Поп. За руси и синеоки хора – Каро; за руси хора с пъстри или тъмни очи – Купа; за тъмнокоси и тъмнооки – Пика и за тъмнокоси, синеоки и с пъстри очи – Спатия. Извадете картата индикатор от тестето и го разбъркайте толкова пъти, на колкото навършени години сте. След това вмъкнете картата-индикатор с лице нагоре в тестето. Ако сте неомъжена/неженен – с лява ръка, в противен случай – с дясна.                                                                                    
Редене:                                                                                            
Вземете картите над индикатора и отделете трите най-долни. Това са картите на Сърцето. Върху тях поставете картата-индикатор. След това подредете картите, както е показано ТУК. След като сте наредили Пасиансът, ако гадаете на някой друг, трябва да му дадете да избере три от останалите шест карти. След като избере, поставете другите три върху индикатора – това са картите на Съдбата. Картите на Съдбата и Сърцето се отварят последни.                                              
Тълкуване:                                                                                    
Тълкуването започва от най-долният ред, който е Миналото, след това се минава през Настоящето и накрая се разказва Бъдещето. При гадаене, следете за Асоциации, минаващи през индикаторът. Асоциациите може да означават различни неща и представляват еднородни карти (две Валета, две десятки), формиращи линия, минаваща през индикаторът. Щом изтълкувате всички карти от Пасиансът трябва да прецените (или човека на когото гледате да каже) къде искате да се поставят трите карти, които теглихте в началото. Те внасят яснота в отговора на картите.                               
Значение на картите:                                                                         
Асата трябва да се разграничават – право и обърнато Асо имат различни значения. ТУК можете да видите подробните значенията на картите, като пак напомням, че това не е задължителното им значение, а служи само за ориентир, който да насочи интуицията Ви в правилната посока.
Следвайте Сърцето си: Hekata Ehnaton

Post a Comment