Цветът ти казва това!

Хороскоп

Цветовете притежават огромна сила. Те имат способност да влияят на подсъзнанието ни и да събуждат дълбоко запазени спомени, чувства и усещания. Известни са много тестове, които се основават на цветовете. Още през 30-те години на 20 век немският психоаналитик д-р Макс Люхер разработва подобен психологически тест, който е използван от НАСА за изследване на всички кандидат космонавти. За да опознаете добре себе си, да разберете какво да промените в настоящето и на кое да обърнете внимание, изберете един от следващите цветове.
 
Следвайте инстинкта си. След това вижте тълкуванието, за да откриете как да постигнете хармония със себе си и света.
 
Важно е кой от цветовете ви привлича именно в този момент. След около девет дни, вие можете да пробвате този тест отново. Тогава интуицията ви може да подскаже друг цвят.
 
Изберете си цвят измежду предложените: червен, жълт, зелен, син.

 
Червено – Имате силен жизнен потенциал, който ви позволява да се изправите на крака лесно след всяко поражение. Плановете ви обикновено са дългосрочни, но така рискувате да не забележите важни подробности в настоящето. Имате кураж да вървите напред и в момента сте стъпили здраво на земята. В любовта усещате силна опора и определено знаете как да впечатлявате, а и да задържите задълго любим човек.Жълто – В момента не знаете какво точно искате от живота си. Постигнали сте нещо, но като че ли това не ви прави достатъчно щастливи. Постоянно се люшкате като пламъка на свещ. Подчинявате се на импулсивните си желания, но често това ви изиграва лоша шега. Трудностите ви плашат и лесно се отчайвате. В любовта изпитвате недоверие и предизвиквате раздялата. Защо ви липсва увереност? Нямате причини за това.Зелено – Вие сте свръхчувствителна натура с голямо сърце. Лесно плачете, бързо избухвате в смях. Вие сте човек на крайностите. Много наивни сте и злоупотребяват с вашето доверие. Внимателни сте към проблемите на околните, изслушвате ги и им давате съвети. Приемате другите такива, каквито са, и им давате топлина и уют, без да поставяте условия. Давате много от себе си, но и получавате. Обещаете ли нещо, непременно ще го изпълните навреме.Синьо – Страхувате се да наричате нещата с истинските им имена. Никога не казвате какво точно мислите и от това произлизат много недоразумения. Боите се от критика. Затваряте се в себе си и постоянно имате някакви тайни. Чуждото неодобрение ви изважда от равновесие. В любовта сте себични, защото се боите, че може да ви изоставят. Имате вродено артистично чувство, въпреки прикритостта ви. Мисълта ви е бърза, много интуитивна и гъвкава.
 
Автор:

Post a Comment